• Hürriyet Twitter
R

Hayalinizdeki sıfır arabayı en iyi fiyata almanın yeni yolunu biliyor musunuz?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Çoğu insanın hayalinde güzel, sıfır bir araba almak vardır. Hadi doğru söyleyin; sizin de hayallerinizi süsleyen bir araba var değil mi? Peki her an değişen dünyanın yeni ve avantajlı yollarından haberiniz var mı? İşte işinize yarayabilecek önerimiz!

Gönlünüzde yatan aslana sahip olduğunuz hayal edin

Hep hayal ettiğiniz, almak istediğini sıfır bir araba mutlaka vardır. Şimdi ona sahip olduğunuzu, özgürce gezdiğinizi, yeni yollar keşfettiğinizi, o çok sevdiğiniz yerlere aklınıza her estiğinde gittiğinizi hayal edin…

Arabaya bindiğinizi ve ellerinizi arabanın içinde gezdirdiğinizi hayal edin

Kapıyı açtınız, dikkatlice bindiniz ve ellerinizi direksiyonda, koltuk döşemelerinde gezdirmeye başladınız. Ruhunuzu kocaman bir mutluluk sardı… Mutluluk ruhunuzdan süzülüp yüzünüze yansıyor, huzur doluyorsunuz çünkü hayalinizdeki sıfır arabaya kavuştunuz…

İşin haz kısmı çok güzel ama araba almak istediğinizde nereye bakıyorsunuz?

Dijitalleşme bütün dünyayı değiştiriyor

İçinde bulunduğumuz dijitalleşme çağı, iş yapış biçimlerinden alışverişe, toplumsal hayattan tüketici davranışlarına kadar neredeyse her şeyi değiştiriyor. Haliyle otomotiv sektörü de bu değişim ve dönüşümden payına düşeni alıyor. Artık eskisi gibi sadece fiziksel olarak var olan araba galerine veya benzer satış yerlerine gitmek gerekmiyor.

Her şey parmağınızın ucunda

Fiziksel olarak var olan mağazalara gitmeden de en uygun fiyatlara, hayalinizdeki arabaya, bir galeride bulunabilecek araba modelinden çok daha fazlasına ve hayalinizdeki arabaya dair istediğiniz her türlü detaya internet üzerinden kolayca erişebilirsiniz.

Sadece ikinci el için için değil sıfır araçlar için de internet yeni referans kaynağı

İkinci el araba alış-satışı konusunda internete nasıl yoğun bir talep oluştuğunu meraklıları bilir. Peki sıfır arabalar için de aynısı mümkün mü? Heyecanla şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki artık mümkün! Bayi bayi gezip aylarca fiyat araştırması yapmanıza, eş-dost önerileriyle hareket etme devri geride kaldı.

Peki sıfır kilometre araç almak için internette nereye bakmalısınız? İşte aradığınız cevap!

Otoboom.com’da geniş bir içerik yelpazesinde; araç incelemeleri ve karşılaştırmalarla birlikte özgün içeriklerin bulunduğu Blog sayfasından faydalanabilirsiniz. İlgi duyduğunuz aracı “Araçlar” sayfasından seçebilir, renk, döşeme ve opsiyonlar gibi yan seçeneklerle indirimli fiyat talebi oluşturabilirsiniz. Talebinize Türkiye’deki yetkili bayilerden avantajlı fiyat teklifleri alıyorsunuz. Sonrasında ise en iyi teklifi veren bayi ile satış işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Hayalinizdeki sıfır kilometre araca en iyi fiyatıyla ulaşmak için hemen ücretsiz olarak Otoboom.com’da talep oluşturmaya başlayabilirsiniz.