• Hürriyet Twitter
R

Hayali bile heyecan verici! Bu konut kampanyasına inanamayacaksınız

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Emlak piyasasında son zamanlarda muhtemelen böyle kampanya görmediniz. Tek bir noktasıyla değil, ev sahibi olmak isteyenler için birçok avantaj barındırıyor, örneğin 10 yıl yerine 5 yılda bitecek konut kredisi... İstanbul’un huzurlu semtlerinden birinde, yaşamın başladığı bu projedeki avantajlara tek tek bakalım.

Toplam geri ödeme tutarınızın yarısını ödediğinizi hayal edin

Şimdi hep beraber çok basit bir hesap yapalım: Bankadan 100 bin TL konut kredisini 120 ay vadeyle çektiğinizde ortalama %1,69 faiz ile (bireysel kullanımlarda bankadan bankaya farklılık gösterir) geri ödeyeceğiniz miktar 10 yılda 234 bin 120 TL’dir. Peki yine 100 bin TL konut kredisi çekecek olsanız ve kredi faiz oranının %0,59 olduğunu hayal edin.

10 yıllık kredinin sadece 5 yılını sizin ödediğinizi hayal edin

Çekeceğiniz 100 bin TL’yi, yine sıradan bir bankadan çekiyormuş gibi bir oranda ödeyip, sadece 5 yılda kredi borcunun size kalan kısmını tamamlayabileceğinizi hayal edin. Aylık taksit tutarı aynı kalmak üzere, kredi borcunuzu sadece 5 yılda kapatabilirsiniz. Bu şekilde de, neredeyse çektiğiniz kredi oranında bir para cebinizde kalmış olur.

Aldığınız eve aynı gün taşınabileceğinizi hayal edin

Proje maketin üzerinden değil, içinde yaşamın başlamış olduğu yeni bir konut projesinden ev aldığınızı düşünün. Kontratı yaptığınız anda taşınabileceğiniz, güzel bir şekilde hayatınıza devam edebileceğinizi hayal edin.

Sadece %20 peşinat ödediğinizi hayal edin

Yukarıda okuduğunuz bu yılın en avantajlı teklifine sadece %20’lik bir peşinat ödeyerek sahip olduğunuzu hayal edin.

Hayal ettiğiniz bu projeyi gerçekte de görmek ister misiniz?

AND Pastel, İstanbul Kartal’da avantajlı kredi imkanlarıyla sizleri bekliyor! Yaşamın başladığı ve taşınmaya hazır bir proje olan AND Pastel, deniz, kara ve hava yolu ulaşımı noktalarına kolayca erişebileceğiniz bir konumda yer alıyor. Son yıllarda gerek kamu gerekse özel yatırımlarla İstanbul’un yükselen lokasyonlarından biri olan Kartal’da tam olarak istediğiniz gibi bir hayata adım atmak için tıklayın!