• Hürriyet Twitter
R

Hafta sonu tatilleri

ile yıl boyu seyahat

etmenin 4 ipucu!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Hayat bazen rutin süreciyle kişiyi içinden çıkılması zor bir döngünün içerisindeymiş gibi hissettirebilir. Emin olun bunu hisseden ya da bu endişeyi yaşayan tek kişi siz değilsiniz! Bu duruma çözüm olarak mental ve beden yorgunluğuna iyi gelen şeyleri keşfetmeniz gerekiyor. Elbette bunun başında ise tatil yapmak geliyor. Hafta sonu tatillerinizi akıllıca bir şekilde düzenleyerek, yıl boyu seyahat etmenin avantajlarını keşfedebilirsiniz!

Yıllık İzninizi Tek Seferde Kullanıp Bitirmeyin


Yıllık izninizi tek seferde kullanıp hemen bitiriyor ve yılın geri kalan kısmında tatil özlemiyle yanıp tutuşuyorsanız bu önerimize kulak vermenizde fayda var. Perşembe-Cuma, Pazartesi-Salı veya Cuma-Pazartesi günleri izin alıp hafta sonu ile birleştirerek tatilinizi daha uzun ve keyifli hale getirebilirsiniz. 

Gideceğiniz yere ve zamana ait olun!

Gri binalar, kaos içerisindeki trafik, cep telefonundan başını kaldırıp konuştuğu kişinin yüzüne bakmayan insanlar… Bırakın rutin hayatınız hafta sonu için geride bıraktığınız o şehirde kalsın! Gideceğiniz yere ve zamana ait olmak sizin ruh hâlinize daha da iyi gelecektir.

Mini tatilleri tercih edin


3 veya 4 günlük mini tatiller yapmanız; ofise bolca motivasyon toplamış olarak dönmenize sebebiyet verecektir. Bunu yıl boyunca sık sık yapabileceğiniz için yeni seyahatler planlamanın heyecanını ve mutluluğunu bolca yaşayacaksınız. Ayrıca yurt içinde veya dışında görmek istediğiniz şehirler için mini tatiller planlamak hem çok kolay hem de oldukça hesaplı.

Hafta sonu tatili için en uygun uçak biletini bulun


Perşembe akşam veya cumartesi sabahı uçuşlarını tercih ederek çok daha uygun fiyata uçak bileti satın alabilirsiniz. Aynı şekilde dönüş uçuşunuzu pazar gününe almak yerine pazartesi-salı uçuşlarına mutlaka göz atmanızı öneririz.

Turna Mobil’i Hemen İndir, Hafta Sonu Tatilini Planlamaya Başla

Turna.com’un mobil uygulamasına özel ‘’hafta sonu tatil planlayıcısı’’ özelliği ile sadece
seçtiğiniz hafta sonunu değil; yıl boyu tüm haftaların en ucuz gidiş-dönüş bilet fiyatlarını
görüntüleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz. Sizin için en ideal hafta sonunu seçip hem hesaplı
hem de çok keyifli hafta sonu tatilleri planlayabilirsiniz. Hemen Turna mobil uygulamasını
indirin, yıl boyu tatil yapmanın mutluluğunu yaşayın! 

Turna Mobil’i İndirerek Hafta Sonu Tatil Planlayıcısı’nı İncele!