Geleceğinize yatırım yapmadan önce mutlaka sormanız gereken 3 önemli soru!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla...

Bir inşaat projesine yatırım yapmak, her şeyden önce işinize ve geleceğinize yatırım yapmaktır. Çünkü başarılı bir yatırım sürekli değer kazanır ve hayatın sürprizlerine karşı her zaman kendinizi güven içinde hissetmenizi sağlar. Bu gerçeğin farkında olan ve doğru bir yatırım yapmak isteyen herkesin aklında şu sıralarda aynı sorular var: Evimi veya iş yerimi nereden almalıyım? Hangi inşaat projeleri değer kazanıyor? Bütçeme uygun evi veya iş yerini en uygun şartlarda nasıl bulurum?... Başarılı bir yatırım yapmak için bu soruların cevabını net bir şekilde verebilmek gerekiyor. Buradan hareketle, uygun koşullarda ev veya iş yeri sahibi olmak ve birikimlerini yatırıma dönüştürmek isteyenler için 3 kritik soruyu masaya yatırdık.

Yatırımım ne zaman değerlenir?

Bir inşaat projesine doğru bir yatırımın ilk adımı, yatırım yapacağınız bölgeyi doğru seçebilmektir. Bu tercih, yatırımınızın geleceği için büyük bir önem arz ediyor. Bu nedenle, yatırım yapmadan önce Türkiye'de sürekli gelişim gösteren şehir ve bölgeleri iyi analiz etmelisiniz. Öyle bölgeler var ki, çevresini biraz gezip incelediğinizde kısa zaman içinde ne kadar çok değerleneceğinin fotoğrafını size çok net bir biçimde veriyor. Bölgede gelişen iş, yaşam ve eğitim merkezlerine bakarak konuttaki arz ve talep dengesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Eğer seçtiğiniz proje, bulunduğu şehrin tam kalbinde ve ticaretin merkezindeyse bu durum yatırımınızın çok kısa bir zamanda hızlı bir şekilde çok daha fazla değer kazanacağı anlamına gelir.

Yatırım için doğru bir zaman mı?

Yatırımın nereye yapılacağı kadar ne zaman yapılacağı da çok önemli... Özellikle nüfus artışının yoğunlaştığı, sürekli gelişmekte olan bölgelerde talep sürekli artacağı için yatırımlarda hızlı hareket edilmesi yatırım sahibine kısa vadede avantaj sağlayacaktır. Eğer yatırım yapmayı düşündüğünüz proje size uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuyorsa ileride yaşanabilecek ekonomik dalgalanmalardan zararlı çıkmamak için bu teklifleri geç kalmadan doğru zamanda değerlendirmelisiniz.

Önceliklerim neler olmalı?

Bir inşaat projesine yatırım yapmadan önce şu sorunun cevabını da vermeniz gerekiyor; Satın almak istediğiniz evi veya iş yerini sadece yatırım olarak mı değerlendireceksiniz yoksa kendiniz de içinde oturmayı/çalışmayı planlıyor musunuz? Seçtiğiniz proje her iki seçenek için de uygun imkanlar sunuyorsa o proje gerçekten değerli bir projedir. O yüzden önceliğiniz, seçeceğiniz projenin hem modern, konforlu ve sıcak bir yuva veya ticaretin kalbinde yer alan modern bir iş yeri hem de sürekli değerlenen bir yatırım aracı özelliği taşıması olmalıdır.

Hem kazançlı bir yatırım hem de güzel bir yaşam için EVORA DENİZLİ ile tanışın!

Tamamlandığında binlerce insanın yaşayacağı Evora Denizli ile işinize ve geleceğinize yatırım yapın, hem kazançlı hem de prestijli bir yatırımla ticari hayatın nabzını siz tutun!

İstanbul’un ses getiren projelerinin mimarı Teknik Yapı’dan Denizli’nin yeni simgesi olacak bir yaşam merkezi. İnsanı esas alan mimari ekseninde çoğunluğu yeşil alanlar ve sosyal tesisler olmak üzere 115 dönüm üzerine inşa edilen Evora Denizli, 5.000’e yakın kişiye yaşam alanı sunacak 1.500 özel daireden oluşuyor. Farklı boyuttaki ticari alanlar ise hayatınıza kolaylık, projeye canlılık katarak projeyi bir çekim merkezi haline getiriyor. 

Bölgenin prestijli projesi Evora Denizli fonksiyonel mimarisi ve konforuyla büyüleyecek, şıklığıyla dillerden düşmeyecek. Evora Denizli’de ev sahibi olmak, sınırsız sosyal yaşam imkanları ile dolu. Yürüyüş parkurları, süs havuzları, biyolojik gölet ve tabiat parkı ile çevrili projede Ege’nin sıcak günlerini hiç eve kapanmadan, keyifle dışarıda geçirebilirsiniz. 

Evora Denizli’de her şey hayatınızı kolaylaştırmak için düşünüldü. İki farklı alışveriş alanının bulunacağı projede evinizin yanındaki kafelerde arkadaşlarınızla buluşabilir, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak ticari alanlar sayesinde uzaklara gitmeden tüm işlerinizi halledebilirsiniz. 

Ticaretin kalbi burada atacak! 

Denizli’nin çok değerli ticari alanlarını kapsayacak şehrin yeni çekim merkezi Evora Denizli’de her ihtiyaca cevap verecek mağazalarda siz de yerinizi alın. 

Evora Denizli hakkında daha detaylı bilgi almak için burayı tıklayın!