• Hürriyet Twitter
R

Evlenmek herkesin hayali... Fakat bu kez bildiğimiz anlamda değil, tabuları yıkan bir "evlenmek"ten bahsediyoruz. Emlak piyasasının zor günler yaşadığı şu dönemde moral rüzgarı estiren çalışmalar da yok değil. Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını düşürmesinin ardından gayrimenkul sektörünün öncü markalarından biri attığı adımlarla ev sahibi olmak isteyenlere cesaret verdi. İşte o adımlar:

Kamu bankalarından düşük faizli konut kredisi hamlesi

Ziraat Bankası, aldığı bir kararla gayrimenkul sektörünü tekrar hareketlendirmek, kiracıları ev sahibi yapmak ve evi bir yatırım aracı olarak gören yatırımcıların iştahını kabartmak adına konut kredisinde faizi %1,28 oranına çekti.

Satışlar 2018 fiyatlarıyla devam ediyor

Yeni yıl geleneği olarak yılbaşında birçok ürünün ve hizmetin fiyatı artsa da gayrimenkul sektörünün önde gelen, sorumlu markalarından biri ev fiyatlarını 2018’deki gibi tuttu. 2018 fiyatlarıyla satışa devam ederek sektöre tekrar can vermek ve enflasyonla mücadele etmek adına sorumlu bir davranış olarak görülen bu hamlenin büyük bir etki yaratacağı kesin.

 %30’luk indirimle herkesin ev sahibi olması amaçlanıyor

2018 fiyatlarıyla devam eden satışlara eklenen başka bir avantaj ise %30’luk indirim oranı. Bu kadar büyük bir indirim yapılmasının ilk sebebi ev sahibi olmak isteyen insanlara kolaylık sağlamak iken bir diğer sebebi ise ülke genelinde birkaç aydır devam eden enflasyonla mücadele kapsamından değerlendiriliyor.

Konut kredisinde %0,98’lik faiz oranı ve ara ödemesiz 120 ay vade cazibe yaratıyor

120 aylık vade ve konut kredisi faizinin aylık %0,98’e düşürülmesi, uygun şartlarda ev sahibi olmak isteyenler için ödeme rahatlığı yaratacak bir vade olarak görülüyor. Diğer taraftan yeni ev sahibi olmak isteyenleri en çok düşündüren konulardan biri olan ara ödeme meselesi ise emlak piyasasını hareketlendirmek için atılan bir başka önemli adım olarak görülebilir.

İşte tüm bu avantajlar tek bir firmada toplandı!

Sektörü hareketlendirmek için, kamu tarafından atılan adımlara kayıtsız kalmayan Teknik Yapı, konforlu ve huzurlu bir yaşam sürmek isteyenler için kolları sıvadı. İstanbul, İzmir ve Denizli'deki tüm projelerinde yer alan hayal gibi evlere aylık %0,98’lik faiz avantajı, %30 indirim ve 120 ay vadeyle, 2018’deki fiyatlardan sahip olabilirsiniz.

Detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.