• Hürriyet Twitter
R

Çocuğunuzun geleceğini güvence altına almak için yapabileceğiniz yatırımı açıklıyoruz!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Geleceğini güvence altına almak istediğiniz bir çocuğa  gelecekte ihtiyaç duyacağı birikimi sağlamak için şimdiden harekete geçmelisiniz. Bir adım atmak istiyor ancak en iyi yolun hangisi olduğuna karar veremiyorsanız sizin için hazırladığımız bu tavsiyeye göz atın.

Öğrenim hayatı çocukların geleceklerini belirliyor

Çocukların alacakları eğitim, onların gelecekte nasıl bir insan olacaklarından tutun da hangi mesleği yapacaklarına kadar birçok konuda başrol oynuyor. Kaliteli eğitim, iyi bir geleceğe sahip olmanın ön koşullardan biri olarak sayılabilir. Çocuğunuzu, modern dünyanın gerektirdiği yeteneklere sahip olabileceği ve yeni tekniklere uyumlu öğretim yöntemlerinin uygulandığı okullara gönderebilmeniz için belli bir birikiminizin olması gerekiyor.

Çocukların geleceklerini düşünerek küçük birikimler yapılabilir

Çocuğunuzun geleceğini bugünden düşünmeye ve küçük de olsa birikim yapmaya başlamalısınız. Bugün çok fazla anlam ifade etmediğini düşündüğünüz miktarlar birikerek çoğalır, günü geldiğinde çocuğunuz için önemli bir güvence olabilir. Belki üniversite eğitimi, belki yurt dışında dil eğitimi, belki de hayallerini gerçekleştireceği işi için gerekli finansal desteği sağlar.

Her zaman bazı engellere karşı hazırlıklı olmak gerekir

Bugün her şey yolunda gidiyor olsa da geleceğin bizim için beklenmedik sürprizleri olabilir. Gelecekte önünüze çıkabilecek engeller karşısında ilk düşüneceğiniz şey çocuğunuz ve onun geleceği olacaktır. O günlerde doğru yatırımı yapmış olmayı ve geçmişi düşünüp pişman olmamayı istiyorsanız önleminizi şimdiden alarak çocuğunuz için yatırım yapmaya başlamalısınız.

Çocuğunuz için yatırıma bugünden başlayın!

Anadolu Hayat Emeklilik’in 0-15 yaş arası çocuklar için hazırladığı Çocuğum İçin Yatırım Sigortası çocuğunuzun geleceğini güvence altına almayı amaçlıyor. Yatırım yapmak isteyenler için tasarlanan ürün, aynı zamanda %54’e varan vergi avantajı  sağlıyor. Yani ödenen primlerin tamamı, limitler dahilinde vergi matrahından indirilebiliyor. Çocuğum İçin Yatırım Sigortası'nı, çocuğunuzun başarıya  uzanan yolculuğunda her zaman desteğini hissedeceği güvencesi olarak görebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Advertisement