katkılarıyla

Son 10 yıldır zirveye çıksa da, Çeşme aslında yıllardır keyifli ve konforlu yaşamın Ege’deki en orijinal adresi belki de… Peki, hali hazırda muhteşem olan bu doğa harikası deneyimini daha da iyileştirmek için neler lazım? Çeşme’nin tam anlamıyla tadını çıkaranlar kimler?

En saklı koylarını bilenler

Eğer, Çeşme’yi tam olarak biliyorsanız; gerçek anlamda bir huzur ve konfor tatili de yapabilirsiniz. Bunun için saklı koylardan haberdar olmak gerekiyor. Mesela yeşil ve mavinin en güzel tonlarının dans ettiği tertemiz ve sessiz Ayasaranda Koyu… Çeşme merkeze en yakın koylardan biri olan Ayasaranda, hem hayatın içinde hem de huzurun ve sakinliğin tam ortasında!

Sakız’a karşı günü batıranlar

Eğer bulunduğunuz yerde Sakız’ı görüyorsanız, orada gün hem başka batar hem de başka doğar… Güneş Sakız’ın arkasına saklanırken balkonunuzda kurduğunuz Ege sofrasında birbirinden lezzetli zeytinyağlıları tatmak gibisi var mı?

Ege’nin pırıl pırıl sularına bir adım uzaklıkta olanlar

Dağda tepede denizden kilometrelerce uzakta değil, o mis gibi İzmir’e özel iyot kokusunu burnunuza çekerek uyanmak; hemen denizin dibinde yaşamak… Sabah yataktan kalkar kalkmaz iki dakika içinde Çeşme’nin serin sularına kendinizi bırakabilmek… En şahanesi bu işte!

Gerçek bir Ege konforuna ulaşabilenler

Havuzuyla, geniş terasları, bahçeleri, balkonlarıyla, bazen şehrin karmaşasına karışmadan evinden, sitenden çıkmadan her şeye ulaşabilme imkânı, otopark derdinin olmadığı bir hayat… İşte bunlar da olunca Çeşme gerçekten de bir hayaller âlemine dönmez miydi?

Çeşme’nin tadını çıkaranlar Marinera Çeşme 'yi tercih ediyor!

Türkiye’nin sembol yapılarına imza atan ve gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından olan Nuhoğlu İnşaat, Ege’nin incisi İzmir Çeşme’ye Marinera Çeşme projesiyle ‘merhaba’ diyor. Rahat ve konforlu bir yaşamı denize sıfır bir alan üzerinde birleştiren ve 74 lüks daireden oluşan Marinera Çeşme, Ayasaranda Koyu’ndan sonsuz bir deniz ve Sakız Adası manzarası vaat etmesinin yanı sıra, bölgede yer alan tüm yeşili koruyarak doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

Projedeki teraslı dairelerde yer alan müstakil kat bahçeleri, daireler kadar büyük bir bahçeye de sahip olmayı sağlarken; Çeşme’nin en özel bölgesinde yer alan Ayasaranda Koyu’nda yazlık konforu, 7/24 residence hizmetiyle bir araya geliyor. 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan projede metrekare ortalama fiyatları 13 bin TL’den başlıyor. Satışın başladığı Marinera Çeşme’nin 2019 yılında tamamlanması öngörülüyor.

Daha detaylı bilgi için burayı tıklayınız!