katkılarıyla

Her yaz olduğu gibi bu yaz da bir ortama girdiği anda bütün dikkati üzerilerinde toplayacak o kadınlarla karşılaşacaksınız ve onları gördüğünüz anda tanıyacaksınız. Bu defa onları sizinle önceden tanıştıralım dedik. Ne giyiyorlar, nasıl kombinliyorlar, nerede dolaşıyorlar, neden bu seçimi yaptılar ve ne zaman ortaya çıkıyorlar? İşte bu yaza damgasını vuracak 5 kadının 5N1K'sı...

1

NE: Omuzları açıkta bırakan desenli uzun tül elbise, metal parlak çanta, delikli plastik sandalet

NEDEN: Çünkü sezonun en sevilen trendlerinden biri de omuzları açıkta bırakan tül elbiseler. Yeşilin cazibesine geçen yaz olduğu gibi bu yaz da güvenle kendinizi kaptırabilirsiniz.

NASIL: Elbisenin önüne hiçbir şeyin geçmesine izin vermeyin. Şık bir sandalet, geometrik şekilli ve ışıltılı bir küpe, açık ve hafif dalgaları saçlar ve metal, kutu formunda bir çanta size yetecek.

NEREDE: Alaçatı’da akşam gezintisinin ardından geceye devam ederken veya bir arkadaşınızın evinde şık bir kutlamaya katılırken…

NE ZAMAN: Yaz geceleri

KİM: Tek bir parçayı yıldız yapmayı seven, olumlu, mutlu ve ne istediğini iyi bilen kadınlar…

2

NE: Uzun, baskılı ve geometrik şekilli elbise, kısa ceket, kapalı burun topuklu ayakkabı

NEDEN: Çünkü bu sezonun en öne çıkan iki trendi baskılı ve geometrik şekilleri en iyi şekilde taşıyabileceğiniz elbiselerden biri.

NASIL: Bileklerin biraz üstünde biten uzun elbiseleri kombinlerken kapalı burun süet topuklular ve belinizin üstünde biten modern bir ceketin çok iyi tamamlayıcılar olduğunu unutmayın. Saçlarımız açık, rujumuz pembe, makyajımız hafif.

NEREDE: Arnavutköy’de şık bir balıkçıda veya sevdiğiniz bir arkadaşınızın mekan/sergi açılışında…

NE ZAMAN: Nisan ve Mayıs aylarında öğle veya akşam üstü saatlerinde…

KİM: Aynı anda hem otantik hem şehirli görünmekten korkmayan; renk karmaşasına bayılan kadınlar…