• Hürriyet Twitter
R

Annelerimiz… İlk arkadaşlarımız, ilk öğretmenlerimiz ve hayat boyu en değerli varlıklarımız. Hayatımızı özel ve anlamlı kılmada büyük paya sahip annelerimize ne kadar teşekkür etsek az biliyoruz. Ama küçük sürprizlerle pekâlâ yüzlerini güldürebiliriz. Hazır, Anneler Günü de yaklaşıyorken hediye olarak da değerlendirebileceğiniz pratik ve kullanışlı ürünleri sizin için listeledik…

Değerli olduğunu her zaman hissetsin

Annenize olan sevginizi, alacağınız hediyede özellikle vurgulamak istiyorsanız mesaj içerikli ürünleri değerlendirmenizi öneririz. Annelerin narin yapılarından esinlenerek tasarlanan ve üzerindeki “Canım Annem” notuyla anlam kazanan nevresim takımı, bu anlamda yerinde bir seçim olabilir.

Şık tasarımıyla annenizin beğenisini kazanacak nevresim takımı önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Üstünde çiçekler açsın

Moda sürekli değişir ama çiçek motiflerinin modası asla geçmez. Annenizin üzerinde adeta çiçekler açmış gibi bir görünüm verecek bornoz setleri, eminiz ki annenizin de çok hoşuna gidecek.

Anneler Günü'ne özel tasarlanmış çiçekli bornoz seti önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.



Cildi hep yumuşacık olsun

Anneler bilir… İyi bir havlu, hem cildi tahriş etmeyecek kadar yumuşak hem de suyu hızla çekecek bir yapıda olmalıdır. Bir de banyoları süsleyecek renk ve desenlere sahipse o havlunun beğenilmeme ihtimali yok gibidir.

Deseni ve dokusuyla annenizden tam not alacak havlu seti önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Hep rahat etsin

Doğduğumuz günden beri ve hatta daha öncesinde de bizim rahatımız için çabalayan annelerimizin, kendilerini her zaman ve her yerde rahat hissetmeleri bizim için çok önemli… Rahatlık olgusunu ön planda tutarak tasarlanan ve üzerinde “Canım Annem” yazısı bulunan pijama takımı, özellikle Anneler Günü için ideal bir seçim olabilir.

Canım Annem işlemeli pijama takımı önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

En şık o olsun!

Günlük ve özel günler için iyi bir kurtarıcı olan elbiseler, annelerimizin de gardıroplarının olmazsa olmaz parçalarıdır. Genellikle tercihlerini, modası hiç geçmeyen klasik modellerden yana kullanırlar. Eğer siz de annenize alacağınız hediyeyi uzun yıllar kullanmasını istiyorsanız otantik figürlü bir elbise almayı tercih edebilirsiniz.

Annenizin tam tarzına uygun elbise önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Ellerinde çiçekler açsın

Çanta, hiç kuşkusuz ki bir kadına alınabilecek en risksiz hediyelerden biridir. Çünkü her kadın çanta sever ve yeni bir çantaya asla hayır diyemez. Söz konusu annelerse geniş hazneli çantalar daha fazla ön plana çıkar. Çünkü anne olmak, her duruma tedarikli olmayı gerektirir.

Sadece genişliğiyle değil deseniyle de annenizin beğenisini kazanacak çanta önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Şıklığını konuştursun

Annelerimiz, aynı anda birçok işle ilgilenme yetisine sahip en özel kahramanlarımızdır. Gelgelelim onca meşguliyet içerisinde şık görünmesini de iyi bilirler. Çünkü onlar için tek bir ceketten sayısız kombin yapmak son derece kolaydır. Hem spor hem de klasik kombine uygun bir ceket alarak annenizin şıklığına katkı sağlayabilirsiniz.

Hem günlük hem de klasik kullanımına uygun ceket önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Tarzını yansıtsın

“Büyüyünce onun kadar şık olacağım” cümlesini kurmayanımız yoktur. Çünkü annelerimiz, en rahat olmaları gerektiği ortamlarda bile şık görünümleriyle dikkatleri çekmeyi başarırlar. Yine burada da işin sırrı; her ortamda kolayca kombinleyebilecekleri renk ve modelleri tercih etmeleri etkilidir. Siz de annenize spor şıklığı sunan bir bluz hediye edebilir ve böylece gardrobunda yer alan vazgeçilmez parçalar arasına yenisini ekleyebilirsiniz.

Spor şıklığı sunan bluz önerimizi buradan inceleyebilirsiniz. 

Anneler Günü'nde de evinizin modası yine Özdilekteyim.com'da!