CUBES Ankara katkılarıyla

 Çok güzel bir şehir Ankara… Yaşamasını bilene, kendine kusursuz bir alan kurabilene tabii. Peki, kim bu başkentin tadını çıkaranlar? Ortak özellikleri neler? 

Şehrin kalbinde kalanlar

Kızılay’a, Tunalı’ya, Çankaya’ya, Kuğulu Park’a; şehrin kalbinin attığı yerlere yakın olabilsin…

 Ankara’yı Ankara yapanlarla komşu olanlar


Muhit önemli… Siyasetçi, işadamı ya da öğrenci; kendini güvende hissedeceğin bir muhitte yaşaman aslında hiç zor veya masraflı değil.

 Şehir parklarının keyfini çıkaranlar


Ankara demek, park kültürü demek... Genci yaşlısı; herkes bu kültürün bir parçasıdır. Yeşil, günlük hayatın da hafta sonlarının da vazgeçilmezidir.

 Sosyal hayatı ayağına getirenler


Konseri, alışverişi, sineması… Sen sosyal hayatın peşinde koşmuyorsan, evden çıktığın anda aktivitelerin içine dahil oluyorsan; başkentin tadını sen çıkarıyorsun demektir.

 Havuzundan şehri izleyenler


Mükemmel iş çıkışı nedir? Yaz ayındayız diyelim. Evine gidiyorsun, evinin terasına çıkıyorsun, havuza girip bir yandan da şahane bir yerden gün batarken Ankara’yı izliyorsun… Başka söze gerek var mı?

En avantajlı fiyatlarla şehrin en gözde mahallesi Çukurambar’da yatırım yapabilenler


Ankara’nın yükselen yıldızı Çukurambar’da yer alan Cubes Ankara; yaklaşık 1.000 adet bağımsız ünite; Konut, ofis ve özel yapılar ile VIP otel hizmeti, üst düzey güvenlik, farklı beklentilere yönelik sosyal ayrıcalıklar, şehir manzarasının 360 derece yaşandığı dışa dönük skycube’ler, tüm birimlere özel otel hizmeti ve 7/24 yaşayan bir proje… Hemen tıklayın, 295 bin liradan başlayan fiyatlarla şehrin yükselen yıldızında yatırım yapmanın ayrıcalığını yaşayın.
Detaylı bilgi için buraya tıklayın!