Başarılı girişimciler yatırımlarını nasıl yapıyor?

Her kişinin gönlünden gıda alanında yatırım yapmak geçer fakat birçok kişi başaramama korkusu ile bu fikirden vazgeçer. Tüm bu endişeleri ortadan kaldırmak için, restoran alanında yatırım düşüncesi olan Franchise girişimcilerine dikkat etmeleri gereken şifrelerini sıralıyoruz.

Sevilen bir marka

Gününün büyük bir kısmını ofiste geçiren birçok insan yemek yemek için dışarıdaki alanları tercih ediyor. Restoran alanına yatırım yapmak da bu nedenle oldukça karlı görünüyor. Markanın hangi kesimlerce ve nasıl bilindiği yatırım yaparken üzerinde durmanız gereken en önemli konulardan birisi. Bilinen ve sevilen bir markanın bayiliğini alırsanız çok daha kısa sürede kâra geçebilirsiniz. Başarılı bir geçmişi ve sevilen bir konsepti olan restoranlar her zaman kazanır ve kazandırır.

Yeni Nesil Türk Mutfağı

Sosyal medyanın da etkisiyle artık insanlar, yeniliklere açık ve cesurlar. Yeni nesil Türk mutfağı konsepti ile farklılık yaratmak yapacağınız yatırımların kazanca dönüşmesine fayda sağlayacaktır.

Pazar araştırması

Farkındalık yaratabilecek konseptlerle sektörde yer alan markalardan bayilik almak riskli değil karlı bir yatırımdır. Burada dikkat edilmesi gereken önemli şey, bayilik alınmadan önce pazar araştırması yapmanız…
Türkiye’de en çok tercih edilen mutfaklar hangileri, restoranın yemekleri bizim damak tadımıza uygun mu, yatırımın yapılacağı ilde muadilleri var mı, varsa yatırımlarının karşılığını alabiliyor mu? Bu gibi soruların cevabını mutlaka bulmalısınız.

Restoran alanında yatırım düşüncesi olan Franchise girişimcilerine harikulade bir proje hazırladık. İnanıyoruz ki bu yılın en iyi projesi olacak.

FRANCHİSE SEKTÖRÜNE EN İYİ PROJEYLE GELİYORUZ!

Yeni Nesil Meyhane! Restorancılık alanında tüm değişimleri, yenilikleri ve ilkeleri yakından takip etmekteyiz. Bizler; özenle, hassasiyetle ve en önemlisi keyifle çalışan büyük ve güçlü bir aileyiz. Franchise girişimcilerine verdiğimiz desteğin en büyük sebebi ve isteği empati iç güdümüzdür. Ailemize katılmak isteyen tüm franchise iş ortaklarımıza, yılların vermiş olduğu bilgi birikimini tüm hassasiyet ve şeffaflığı ile aktarma hevesindeyiz. Dudak Payı Meyhane;Menü çeşitliliği, lezzetleri, hizmet kalitesi, güler yüzlü servis bilinci ve müşteri memnuniyetinin önemini ilke edinerek; özenle, heyecanla, hassasiyetle ve bilinçle hizmet etmektedir.   

TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATTIK!

• Franchise Girişimcisi yapacağı yatırım tutarını bir yıl sonunda hiçbir gerekçe göstermeksizin işletmesini iade ederek yatırım tutarını alabilecektir. Yani kısacası, iade garantili bir franchise işletmesine sahip olacağınız anlamını taşımaktadır. Bunu sağlamamızın sebebi koşulsuz olarak markamızın ilkelerine ve başarılarına karşı duyduğumuz güvendir. Süreci bir yıl olarak belirlememizin en büyük sebebi ise, Türkiye'de Bir işletmenin istediği sonucu elde edebilmesi için ihtiyacı olan sonuç, minimum bir yıldır. 

• Franchise Girişimcisi ile ortak belirlediğimiz, marka değerini arttıracağına inanılan lokasyonlar da yatırım sürecine başlıyoruz.

• Franchise Girişimcisinin her zaman yanında olduğumuzu gösterebilmek için franchise bedelini, ilk ay oluşacak işletme giderlerinde kullanabilmesi için almıyor, hediye ediyoruz.

• İşin gerçeği, ortada bir yatırım söz konusudur. Bu yüzden bizler, franchise Girişimcilerine dayatmacı kurallar uygulamayı tercih etmiyoruz. Amacımız işleri zorlaştırmak değil, bulunduğumuz yolda güvenle ve keyifle ilerleyebileceğimiz dostlar kazanmaktır. Hep vurgulamaya gayret ediyoruz ki, bizler güçlü bir aileyiz.

• Yatırım yerinin mimari dekorasyonu devam ederken, işletme için en uygun ekip belirlenerek merkezimizde eğitim veriliyor, kuruluş gününe hazır hale getiriyoruz. İşletme, maksimum 3 ay gibi bir sürede işler hale getiriliyor.

• Yatırım yapma isteği ve hevesinde olan, endişesi olan ama başarabileceğine inanan, tüm şeffaflığımızla sunduğumuz, 18 yıllık birikimimizin bir parçası olmak isteyen tüm Girişimcilerimizi; kalan detayları görüşmek için, en önemlisi de tanışabilmek için bekliyoruz.

Detaylı bilgi, her türlü görüş ve sorularınız için tıklayınız!