İstanbul'un en huzurlu yerinde yaşamak için 6 büyük sebep! 

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

 Resim İstanbul katkılarıyla

 Hem şehrin orta yerinde hem de şehrin keşmekeşinden tamamen uzak. Aydos, İstanbullular için bulunmaz bir nimet aslında ama değerini pek bilemiyoruz. Dört mevsimin de ayrı bir güzellikte yaşandığı şehrin ortasındaki bu eşsiz güzelliği keşfetmeniz için 6 sebebiniz var! 

 Ailecek, güvenle doğanın tadını çıkarmak

En son ne zaman bir ormanda ailecek vakit geçirdiniz? Neden yapamıyorsunuz? Çünkü en yakın yeşil alanlar hep çok uzak. Ama Aydos diye bir cennet var aslında hemen başucunuzda. Hem TEM’e, hem E5’e hem de sahile yakın.

En iyi koşu parkurlarından biri burada

 Doğa ile iç içe, bol oksijen ve ağaçlar arasında yapacağınız jogging ya da tempolu bir koşu sizi yasam enerjisi ile dolduracak. Ormanın içinde yangın yollarından, toprak yollara, koşu yollarından orman içi ulaşım yollarına her hafta bir başkasını deneyimleyeceğiniz bambaşka rotalar var.

 

Yemyeşil doğanın derinliklerine pedal çevirmek...

 İstanbul’da birçok bisiklet rotası var. Ama doğayla iç içe rotalar içinde İstanbul’da şehrin içindeki tek alan Aydos. Dünyanın en keyifli sporunu yapın, hem çocukluğunuzu yeniden yaşayın hem de çocuklarınızın çocuk gibi yaşamasına yardımcı olun.

Deniz bisikletini özleyen?

Günün her saatinde farklı renklerin hakim olduğu bu dingin ortamda çocuklarınıza balık tutmayı öğretebilir, ördekleri izleyebilir, çayınızı yudumlarken kitabınızı okuyabilirsiniz.

 

Bu ormanın içinde macera var!

 Enerjisini değişik sporlarla ve aktivitelerle atmak isteyenler için de Aydos Ormanı’nda pek çok seçenek bulunmakta. Her yaştan bireyin stres atmak, korkularını yenmek, eğlenmek, hızlı karar almayı ve ekip olarak davranmayı öğrenmek için tercih ettiği bu alanda heyecanı ve eğlenceyi bir arada yaşama şansınız var.

 

Piknik sepetleri hazır mı?

 Göl kenarında piknik yapmak ya da balık tutarak huzurlu zaman geçirmek… İnsan daha ne ister ki? Şehrin hem içinde hem de hengâmesinden bir o kadar uzak kalabilmek burada yaşamak için başlı başına bile yeterli bir neden.

 

Peki yaz kış bu ormanın içinde yaşamak ister misiniz?

O zaman Anadolu Yakası'nın yeni gözdesi Resim İstanbul'un fırsatını kaçırmayın!

  Herşeyin tam ortasında olmak… Ataşehir’e ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dk, Kartal sahile 10 dk, Metro ile Üsküdar’a 24 dk, Yenikapı’ya 34 dakikada, Taksim’e 44 dakikada... Nefes alan ve nefes aldıran bir proje konsepti… %81.3 açık ve yeşil alanlar…En ince ayrıntısına kadar planlanmış muhteşem bir peyzaj, gölet çevresindeki süs kirazı ağaçları sayesinde baharın geldiğini kiraz ağaçlarından haber almak… Uygun aidatlar, kesintisiz enerji ve tüm bu güzelliklere ulaşılabilir fiyatlar... Resim İstanbul Nefes’i diğer resimlerden ayıran çok fark var!
Tarihi Kampanya için son günler! Ortadoğu Grup, Aydos Ormanı’nın yanı başında yaşamak isteyenler için 20 Yıl 0,79 – 10 Yıl 0,45 5 Yıl 0 Vade Oranlarıyla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. Fırsatı hemen değerlendirmek için burayı tıkla!