Altına yatırım yapmanın 3 büyük avantajı

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Şu sıralar altına yatırım yapanların sayısında önemli bir artış gözlemlenmekte… Bunun en önemli nedeni tabii ki altının her zaman güvenilir bir yatırım aracı olması… Bankaların altın hesabı hizmeti ise, altına yatırım yapan yatırımcıların kafalarındaki tüm pürüzleri gideren, önemli avantajlar sunuyor. İşte altın hesabının yatırımcıya sağladığı o avantajların birkaçı…

Değer kaybı yok!

Elinizde bulunan ve yatırıma dönüştürmek istediğiniz altınlar için, bankalar belli tarihlerde altın buluşmaları düzenlemekte. Altın buluşmaları sayesinde ne kadar altınınız varsa gram cinsinden şubenize götürerek toplam altın gramınız kadar hemen bir altın hesabı açabiliyorsunuz. Altınlarınız gram cinsinden hesabınıza aktarılıyor. Böylece kur riskinden de kurtulmuş oluyorsunuz.

Altınlarınız güvence altında!

Altın sahipleri iyi bilir ki, sahip olduğunuz altınları evde tutmak, yatırıma dönüşmediği için hem size hiçbir şey kazandırmaz, hem de yüzde yüz güvenli değildir. Evinize veya ofisinize istediğiniz kadar güvenlik önlem alın, yine de dışarı çıktığınızda, özellikle uzun seyahat veya tatillerde kendinizi huzursuz hissedersiniz. Altınlarınızı, altın hesabında değerlendirdiğinizde ise hem birikimleriniz yatırıma dönüşür hem de hiçbir şekilde güvenlik kaygısı yaşamazsınız.

Avantajlı değerleme oranları!

Yatırımlarınızı altına yapıyorsanız bankalarda avantajlı değerleme oranlarından faydalanırsınız. Ayrıca bankalarda eski tarih-yeni tarih gibi fiyat düşüren detaylar yoktur. Kısaca ifade etmek gerekirse, dışarıda yapacağınız altın alım-satımı, bankaya göre daha maliyetlidir. Bu da altın hesabının sunduğu önemli bir avantajdır.

ZİYNET ALTINLARINIZ DENİZBANK’TA DEĞERLENSİN!

DenizAltın Günleri artık daha kazançlı!

Ziynet Altınlarınızı DenizBank şubelerine getirin, kampanya boyunca avantajlı değerleme oranları ile altın vadeli hesabınıza yatıralım.

Hem birikimleriniz altın olarak kalsın, hem de güvenle biriksin! İhtiyaç halinde ihtiyacınız kadar bozdurun. Hayat Deniz’de güzel!

Detaylı bilgi için burayı tıklayın!