5 adımda İstanbul'un yeni cennetini keşfedin...

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

 DAP YAPI katkılarıyla...

Stres, tarifik, gürültü ve zamana karşı bitmek bilmeyen bir yarış... Tüm bu yükün altından kalkmayı başaran şehirli insanları ayakta tutan tek bir güç var: Evde geçirilen huzur dolu saatler... Hal böyle olunca İstanbul'da yaşayanlar merkezden uzaklaşmadan kendilerini mutlu ve güvende hissedebilecekleri yeni yaşam alanlarının arayışı içerisindeler... Validebağ son zamanlarda, konumu, doğası, temiz havası ve sunduğu imkanlar ile şehir yaşantısından beklenileni fazlasıyla karşılayan bir semt olarak ön plana çıkıyor. Biz de İstanbul'un ortasındaki bu yeni cenneti daha yakından tanımanız için 'Validebağ'da yaşam'ı mercek altına aldık!

Doğayla iç içe yaşamanın getirdiği huzur...

Validebağ'da sahip olacağınız en büyük zenginliklerin başında Validebağ Korusu'na komşu olmak geliyor. Yaklaşık 200 yıl önce Bezmialem Valide Sultan’ın yurt içinden ve yurt dışından getirttiği ağaç ve bitki türleriyle adeta modern bir botanik bahçesine çevirdiği Validebağ Korusuna komşu olmak, bir anlamda tüm derdi, stresi dışarıda bırakıp 'evdeki huzur' kavramını en yüksek perdeden yaşamak anlamına geliyor.

Şehrin merkezinde yaşamanın verdiği güven...

İstanbul şartlarında doğayla iç içe olmak ve bunu şehrin kalbinden kopmadan yaşayabilmek hem büyük bir lüks hem de eşsiz bir ayrıcalık. İşte Validebağ, konumu itibariyle bu semtin sakinlerine böyle bir ayrıcalık vaad ediyor. İş ve alışveriş merkezi, sosyal alanlar, cafe ve restoranlar gibi günlük yaşamda ihtiyaç duyduğumuz tüm mekanlara bir adım uzak olmanın avantajını yaşarken evinize girdiğiniz an, sanki İstanbul'un kilometrelerce uzağındaymışsınız gibi sessiz ve huzurlu bir yuvada olmanın tadını çıkarabiliyorsunuz.

Denize olan yakınlığının verdiği ferahlık...

İstanbul bir deniz şehri... Deniz, İstanbul'a olan bağlılığımızın, onsuz neden yapamadığımızın çok derinlerde yatan sebeplerinin biri, belki de en önemlisi... İşte Validebağ sizi tekrar denize yakınlaştıran, birkaç dakikada deniz ile kucaklaşmanıza imkan veren bir semt aynı zamanda... Hem de denizin en güzeli... Düşünsenize, Kız Kulesi'ne yürüme mesafesindesiniz! Pardon, sizi birkaç dakikada Kız Kulesi'ne ulaştıracak motorlara dersek daha doğru olur! Kız Kulesi'ne tertemiz bir hava eşliğinde yürüyerek ulaşabilmenin, hayatın tüm ağırlığını bir sahil gezisinde arkada bırakabilmenin ne demek olduğunu en iyi İstanbul'da yaşayanlar bilir herhalde...

Tüm ulaşım ağlarına yakın olmanın getirdiği rahatlık...

İstanbul'da günlük ulaşım sorununu çözmek demek, bu şehrin tadını üç kat daha fazla çıkartmak demek. Ulaşım problemi şehrin merkezinden uzaklaştıkça daha fazla kendini gösteriyor. Bu bölgelerde yaşayan insanlar mesai saatlerine ek olarak, kendilerine kalması gereken zamanın büyük bir bölümünü her gün yolda geçirmek zorunda kalıyorlar. Validebağ, yine konumu itibariyle bu trafik ve ulaşım problemlerini bir sorun olmaktan çıkarıyor. Tüm toplu ulaşım araçları, raylı sistemler, deniz ulaşımı, TEM ve E-5'e bağlantı yolları gibi kritik ulaşım araçları ve yolların tamamı yürüme mesafesi kadar yakınınıza geliyor.

Her gün biraz daha değerlenmesinin sağladığı avantajlar...

Validebağ sadece yaşamak için değil, yatırım için de eşsiz fırsatlar sunan bir semt. Her geçen gün biraz daha değer kazanıyor. Doğası, merkeze yakınlığı ve sahip olduğu tüm imkanlar sayesinde birkaç yıl içerisinde İstanbul'un en değerli, en çok talep edilen semtlerinin başında gelecek. Validebağ'da yaşayanlar bir yandan şehrin bu çok değerli bölgesinin tüm olanaklarından faydalanırken, diğer yandan yatırımcısına sürekli kazandıran bir muhitte oturmanın verdiği güven ile yaşamlarını ayrıcalıklı bir şekilde sürdürebilecekler.

DAP Yapı, Eylül 2015’te ihalesini kazandığı; Osmanlı padişahlarının anne ve kız kardeşlerine tahsis ettiği İstanbul’un Anadolu yakasının en tarihi ve değerli yeşil alanlarından Validebağ Korusu’nun karşısında yer alan büyük arsada geliştireceği projede ön talep topluyor. Avrasya Tüneli ve Boğaziçi Köprüsü’ne direkt bağlantısıyla eşsiz bir lokasyona sahip arsada, DAP Yapı tecrübesiyle konak mimarisinin en güzel örneklerinin sergileneceği proje, yüzde 5 peşin 240 ay vade ile satışa sunuluyor.

Bu muhteşem fırsatı kaçırmamak ve İstanbul'un en güzel yerinde yerinizi almak için hemen burayı tıklayın!