5 adımda İstanbul'un yanı başında bambaşka bir yaşam...

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla...

İstanbul’un her geçen gün biraz daha zorlaşan sıkışık yaşam düzeninden bunalan herkesin aklına yer etmiştir ‘İstanbul’dan kaçmak’ hayali… Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için biraz cesaret biraz da uygun şartların ve fırsatların ortaya çıkması gerekir. Özellikle doğayla, tarih ve kültürle iç içe, daha sakin bir hayatı kucaklamak ama bunu başarırken İstanbul’dan çok da uzaklaşmak istemeyenler için çok cazip bir önerimiz var! İşte detaylar…

Yenilik mi arıyorsunuz?

Bazen alıp başınızı, İstanbul'dan gidesiniz geliyor ama çok da uzaklaşmak istemiyor musunuz? O zaman binin arabanıza, açın güzel bir müzik, sizi yemyeşil yollardan geçerek, İstanbul ve Ankara'nın tam ortasındaki Düzce'ye götürelim.

Tarih ve kültürle kucaklaşın

Sizden önce bu dünyaya tanıklık etmiş olanların yaşamları ve ardında bıraktıkları, bambaşka kapıları aralıyor ve kim bilir ne hikayeler barındırıyor içinde... Tarihçesi M.Ö. 283 yılına kadar uzanan, Düzce'de bulunan, Batı Karadeniz'in tek antik kenti Prusias Ad Hypium (bugünkü adıyla Konuralp), tarihin izini sürmekten keyif alanların tercihlerinden biri... Mozaikler, surlar, su kemerleri ve antik tiyatro ile tarihe uzanmaya hazırlanın.

Doğayla bütünleşerek dinlenin

Belki de şu anda tüm ihtiyacınız, bir ağaca sırtınızı dayayarak şelaleden akan suyun dinlendirici etkisine kendinizi bırakmak ya da birbirlerine çeşitli oyunlar yaparak önünüzden uçup, giden kuşlar kadar özgür olduğunuzu hayal etmektir. O zaman Düzce'deki Efteni Gölü Kuş Cenneti tam size göre... Bu arada Kurugöl, Derdin Kaplıcası ve Hasanlar Baraj Gölü de huzuru bulabileceğiniz yerlerden; hatırlatmış olalım.

Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırın

Upuzun bir sahilde eşinizle yürüyüp, sadece dalgaların sesini dinleseniz     ya da çocuğunuzla bir türlü yapamadığınız o çoook katlı kumdan evlerin yapımına başlasanız bir an önce fena mı olur? Büyük şehirde bir türlü vakit ayıramadıklarınız Düzce'de sizi bekliyor... Tatil şehri Akçakoca, 4 mevsim barındırdığı renkler ve sakin doğasıyla zamanın çok daha farklı aktığı bir atmosfere bürünüyor.

Düzce'deki yatırım fırsatını kaçırmayın!

Metropollerin geçiş noktasında konumlanan, doğal yapısı zarar görmeden hızla gelişen Düzce'de, banka kredisiz, 36 ay vade, %0 faiz avantajıyla         79 bin TL'den başlayan uygun fiyatlarla, yatırım getirisi yüksek bir ev sahibi olup, bugünden geleceğinize değer katabilirsiniz. Şimdi sizi Düzce'nin konut markası Algün tarafından projelendirilen Algün MidPoint'i tanımaya davet ediyoruz.

Kurulduğu günden bu yana inşa ettiği marka projeler ve ideal yaşam alanları ile dikkat çeken ALGÜN, hayata değer katan projelerin altına imza atmaya devam ediyor. Düzce’nin yükselen yeni değeri Konuralp ile merkezin tam ortasında bulunan Algün MidPoint; estetiği, konforu ve kazancı aynı noktada marka bir projeyle buluşturuyor.

Göz Alıcı Bir yaşam...

Algün MidPoint projesindeki ihtişamlı yaşamın izleri en tutkulu haliyle mimarisine de yansıyor; tasarımdan malzeme seçimine, peyzaj ve sosyal alanlardan yüksek işçilik kalitesine kadar… Sizi, ayrıcalıklarını yaşamınızın her anında hissedebileceğiniz bir hayata çağırıyoruz.
Huzurlu ve keyif dolu bir yaşamın tüm lüksünü sunan, her köşesi zarafetin ve asaletin kusursuz detaylarıyla süslenen bir yaşam alanı hayal edin… ALGÜN, hep düşlediğiniz, beklediğiniz, hayalinizdeki o projeyi hayata geçiriyor!

Tercih Sizin...

Her ihtiyaca uygun seçeneklerin yer aldığı Algün MidPoint’te 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle toplam 175 daire ve 10 iş yeri bulunuyor. İsterseniz hayatın tüm konforunu sunan şık bir yuva, isterseniz merkezi konumdaki ticaret alanlarıyla nesiller boyu sürecek kazançlı bir yatırım… Seçim sizin!

Detaylı bilgi için tıklayınız!