3 adımda kusursuz bir seyahat planı hazırlamanın püf noktaları

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

katkılarıyla...

Seyahat etmeyi bir yaşam biçimi haline getirmiş gerçek seyahat tutukunları çok iyi bilir ki; hayatı zenginleştiren şey daha fazla eşyaya sahip olmak değil, seyahat ederek, farklı deneyimler yaşayarak yeni hikayeler yazmak, yeni anılar biriktirmektir. Ömür boyu unutulmayacak, her anı dolu dolu geçen bir seyahat deneyimi yaşamanın en pratik yolu ise iyi bir seyahat planı yapmaktan geçiyor. Bütün yıl içinizde biriken seyahat enerjinizi, zamanınızı ve bütçenizi boşa harcamamak ve sadece keyfinize göre kullanabilmek için elinize kağıt kalem alıp aylarca kafa yormanız gerekmiyor. 3 basit adımda kusursuz bir seyahat planı hazırlamak artık çok kolay!

NEREYE GİTMELİ, NASIL GİTMELİ?

'Nereye gitmeliyim' sorusu herkesin ilgi ve beklentilerine göre değişebilecek genel bir soru. Gideceğiniz yeri buldunuz peki ya gideceğiniz yere turla mı gitmeli bireysel mi? Peki ya tur tarihleri size uygun mu? Kişiselleştirebileceğiniz tur programları olsa ne güzel olurdu değil mi? Bu noktada, size en uygun tatil rotasını belirlemeniz çok önemli! Seyahat planınızı kişiselleştirirken şu 3 ana başlık üzerinden hareket edebilirsiniz;

Yer: İlk adımda öncelikle tatilinizi nerede geçirmek istediğinizi belirlemeniz gerekiyor. Aradığınız şey cıvıl cıvıl bir deniz tatili mi, yoksa gözlerden uzak, doğa ile başbaşa kalabileceğiniz bir yer mi? Belki de o çok görmek istediğiniz uzak kıtaları, tropikal adaları, farklı kültürleri gidip görmenin vakti gelmiştir... Bu seyahatte tek başınıza mı olacaksınız yoksa size eşlik edecek birileri olacak mı? Bu sorulara net yanıt verdikten sonra diğer adıma geçebilirsiniz.

Zaman: Seyahatiniz için ne kadar zaman ayırdınız? Eğer doğru bir seyahat planlaması yaparsanız, 1-2 gün vaktiniz olsa bile hayat boyu unutamayacağınız bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bütçe: En başarılı seyahat planı, bütçenize en uygun olanıdır! Seyahatiniz tamamlandığında hayatın devam edeceği gerçeğini aklınızdan çıkarmayın! O yüzden mutlaka seyahat için ayırdığınız bütçeye uygun bir tatil planı oluşturmalı veya bütçenize uygun tatil planı sunan bir tur bulmalısınız.

Gelin, hemen şimdi sizin için en uygun yurtdışı tur paketini zaman kaybetmeden keşfedin!

NEREDE KONAKLAMALI?

Nereye gideceğinizi belirlediniz ancak gittiğiniz yerde nerede konaklayacağınız hala kafanızda bir soru işareti olarak duruyor. Bu önemli konuda da öncelikler tabii ki sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda şekillenmeli. Örneğin, çocuğunuz varsa, çocuklu aileler için özel hizmetler veren oteller, şehre rahatça ulaşım sağlayabileceğiniz ve hatta şehrin içinde olan oteller sizin için iyi bir tercih olabilir. Eğer gittiğiniz yerde vaktinizin çoğunu şehir turu atarak geçirecekseniz belki de her şey dahil, lüks konaklama seçeneklerini en baştan elemeli ve şehre yakın seçeneklere bakmalısınız. Fakat bunların hepsini bir arada bulabilmek için oldukça zaman ayırmanız gerekecek!

Gelin, hemen şimdi sizin için en uygun yurtdışı tur paketini zaman kaybetmeden keşfedin!

NEREDEN BİLET ALMALI?

Birçok seyahat planını çıkmaza sokan, uçak biletlerinin pahalılığı olur. Daha ucuz alternatifler bulmaya çalışırken sayfalar arasında kaybolur, bilmediğiniz web sitelerine güvenmekte zorlanırsınız. Gitmeyi çok istediğiniz bir yer bulmuş, hayaller kurmaya başlamışken sadece ekonomik uçak bileti bulamadınız diye buradan geriye dönmek kendinize haksızlık etmek olur.

Seyahat planınızın her aşamasında olduğu gibi burada da sorunu kafa karışıklığına yer vermeden pratik yollarla çözmeniz mümkün. Eğer seyahatinizi esnek şekilde planlama şansınız varsa işiniz çok daha kolay. Çıkış tarihinizi yoğunluğun az olduğu hafta içi günlerine denk getirebilir veya hem tamamen istediğiniz şekilde tasarlayabileceğiniz hem de çok daha ekonomik olan tur paketlerine göz atabilirsiniz.

Gelin, hemen şimdi sizin için en uygun yurtdışı tur paketini zaman kaybetmeden keşfedin!

CAFE TUR İLE
SINIRSIZ SEÇENEK, ÖZGÜRCE TATİL...

Kusursuz bir seyahat deneyiminin olmazsa olmazı sınırsız tur seçeneğine sahip olmak ve herhangi bir kısıtlama olmadan özgürce karar verebilmektir. Café Tur bu gerçekten yola çıkarak teknoloji ve inovasyon ile turizme yeni bir bakış açısı getiriyor.

Yurtdışına çıkarken klasik kafileli tur sistemini unutun! Artık firmaların belirlediği tarihlere uymak, son dakika belirlenen otellere razı olmak, uçuşa saatler kala değişen seferlerle veya yeterli kontanjan olmadığından iptal edilen turlarla hayal kırıklığına uğramak Café Tur ile sona eriyor!

Café Tur’un akıllı paket tur sistemi sayesinde kişiye özel her gün ve kesin hareketli turlar ile Dünya genelinde 440 farklı destinasyonda tarihlerinizi kendiniz belirleyerek, otel, uçak ve transfer hizmetlerinden oluşan tur paketlerinizi dilediğiniz gibi oluşturabilir, dünyanın dört bir yanında dilediğiniz gibi bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. 30’dan fazla şehirde size özel Türkçe rehberlik hizmeti ile tüm tatil boyunca rehber eşliğinde turunuza devam edebilir veya dilediğiniz zamanda dilediğiniz yerler için size eşlik etmesini talep edebilirsiniz.

Café Tur ayrıcalığı ile kusursuz bir tatil programı oluşturmak ve daha detaylı bilgi almak için hemen burayı tıklayın!