Kesedağı ve Güvercinada'yı pırıl pırıl yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Kesedağı ve Güvercinadayı pırıl pırıl yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 18:18

Kesedağı ve Güvercinada'yı pırıl pırıl yaptılar

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapasamında Kesedağı ve Güvercinada'da çevre temizliği yapıldı.
Kuşadası Belediyesi tarafından organize edilen temizlik çalışmasına mavi bayraklı oteller, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD), Turmepa ve gönüllüler katıldı. Kesedağı ve Güvericinada civarında günboyu yapılan temizlik çalışmasına Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ferah Sürekçi ve EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü de destek verdi.
Etkinlikte 50 büyük boy poşet dolusu; pet şişeden, çeşitli ambalaj atıklarına kadar pek çok çöp toplandı. Temizlik çalışmasının sonunda katılımcılar teşekkür belgesi verildi. Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Dünya Çevre Günü kapsamında, 6 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda çevre temalı stantlar açılacak. Saat 19.00'da ise "Çevre için Pedal Çevir" sloganı ile bir bisiklet turu düzenlenecek. Bisiklet turu için kayıtlar ise saat 17.00'den itibaren İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda başlayacak. Bisiklet turunun sonunda tura katılanlar arasında yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler dağıtılacak.
Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!