Keşan'da polisten asayiş uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Keşanda polisten asayiş uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 23:21

Keşan'da polisten asayiş uygulaması

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde polis tarafından yapılan asayiş uygulamasında 445 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, yakalama kaydı bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne İl ve Keşan Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezi genelinde oluşturulan uygulama noktalarında şüpheli görülen araçlar durdurularak aranırken, vatandaşlara da üst araması ve kimlik sorgulaması yapıldı. Uygulamaya, özel harekat ve çevik kuvvet polisleri ile motosikletli Yunus timleri de destek verdi.

Ekipler, uygulama kapsamında 445 kişinin GBT sorgulamasını yaptı. 136 araç ve 12 işyeri kontrol edildi. Eksikleri bulunan 1'i çalıntı kayıtlı 5 motosiklet trafikten men edilirken, sürücülerine toplam 12 bin 546 lira para cezası kesildi. Çeşitli suçlardan yakalama kaydı bulunan 2 kişi de gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

Akşam yapılan uygulamada bir kişinin üzerinde 1 ruhsatsız tabanca ve 6 mermi, bir kahvede sigaramatik, alkollü bir eğlence mekanında ise 28 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi. Uygulamada, 14 iş yeri kontrol edilerek, 218 kişinin GBT sorgulaması yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!