Keşan'da engelliler kahvaltıda bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Keşanda engelliler kahvaltıda bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2018 14:38

Keşan'da engelliler kahvaltıda bir araya geldi

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelliler ve ailelerine kahvaltı verdi.

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde gerçekleştirilen, kahvaltıya engelli ve ailelerinin yanı sıra Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, eşi Şengül Özcan, Belediye Meclis üyeleri, Keşan  Engelliler Derneği Başkanı İsmail Büyükkayhan, Keşan Engellileri Koruma Derneği Başkanı Fatma Öz ve Keşan Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Emine Sönmez ile Keşan, İpsala ve Uzunköprü’deki rehabilitasyon merkezleri yetkilileri de katıldı.

Programda konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “2005 yılından bu yana Engelliler Haftası’nda gerçekleştirdiğimiz kahvaltılardan birini daha bugün gerçekleştiriyoruz. Keşan Belediyesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Engelliler Kahvaltısı’nda bu yıl yine birlikteyiz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Sevgiyle kalın hiçbirinize Allah acı göstermesin. Sağlıkla kalın, iyi günler geçirin. İyi günler sizlerin olsun afiyet olsun. Umarım bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinlikler devam eder“ dedi. Dernek başkanları da kendilerini her zaman hatırlayan ve destek veren Özcan’a teşekkür etti. Etkinlikte, engelliler ve aileleri doyasıya eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!