Keşan’da ekmeğe zam yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Keşan’da ekmeğe zam yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 09:52

Keşan’da ekmeğe zam yapıldı

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde ekmeğe yüzde 8 oranında zam yapılarak 1.25 liradan satışına başlandı.

Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı Necmettin Baygül, yaptığı açıklamada ekmeğe yüzde 8’lik zam yapılarak 1.25 liradan satılmaya başlandığını belirterek, “Zam hoş bir şey değil fakat her ticarette olduğu gibi bizler de para kazanmak için çalışıyoruz. Zam konusunda bizler kurumlara bağlıyız. Diğer özel sektörler kendi girdilerinin şartlarına göre fiyatlarını ayarlayıp, satışını yapıyor. Rekabet etmiyoruz, birbirimizi zora sokmuyoruz. Rekabet kaliteyi getirir ancak, maliyetlerin artmasıyla birlikte bu rekabet firmayı da olumsuz etkiliyor. Bu fiyat geçişi herkese hayırlı olsun. Vatandaşlardan da sitem etmeleri yerine sabır göstermelerini rica ediyoruz. Günümüz şartlarına göre anlayışlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI DA BELİRLENDİ

Necmettin Baygül, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte pide fiyatlarının da belirlendiğini ifade ederek, “300 gramlık yumurtalı ve susamlı pide 2.25 lira, 500 gram yumurtalı ve susamlı pide 3.50 lira fiyatla halkımıza satışı yapılacak” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!