Keşan’da pideciye pompalı tüfekle ateş eden şüpheli aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Keşan’da pideciye pompalı tüfekle ateş eden şüpheli aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 11:45

Keşan’da pideciye pompalı tüfekle ateş eden şüpheli aranıyor

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne), (DHA)- EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde bir pide salonuna pompalı tüfekle ateş ettikten sonra güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği belirlenen 42 yaşındaki S.E.’nin aranmasına devam edilirken, saldırı sırasında otomobili kullanan ve polis tarafından gözaltına alınan 43 yaşındaki Ö.Ö., denetimli olarak serbest bırakıldı.
Olay, geçen Cuma gece yarısı İspat Cami Mahallesi Hayribey Sokak'ta bulunan pide ve lahmacun salonunda meydana geldi. Kimlikleri belirlenemeyen 2 kişinin içinde  bulunduğu 22 FL 027 plakalı otomobil, Şehit Komando Er Levent Çembeli Sokak'ta park edildi. Aracın ön yolcu koltuğundan inen bir kişi elindeki pompalı tüfekle Hayribey Sokak üzerinde kapalı olan pide ve lahmacun salonuna 2 el ateş etti. İşyerinin camları kırılırken 2 şüpheli aynı araçla kaçtı. Saldırıda kullanılan otomobil, polis tarafından Keşan-Malkara Karayolu üzerinde bulunan Birlik Sanayi Sitesi önünde durdurulurken sürücü Ö.Ö. ile araçta bulunan kimliği açıklanmayan 2 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet'e götürülerek sorguya alınan 2 şüpheliden biri, olayla ilgisinin olmadığının anlaşılması üzerine serbest bırakıldı. 
Saldırı sırasında otomobili kullandığı öne sürülen Ö.Ö., işlemlerinardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından denetimli olarak serbest bırakıldı. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından pompalı tüfekle işyerine ateş edenin S.E. olduğunu belirledi. Firari şüpheli S.E.’nin yakalanması için polisin çalışması devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!