Kertenkele dizisine iki sürpriz oyuncu katıldı

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele dizisine iki sürpriz oyuncu katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 14:21

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kertenkele’ye iki sürpriz isim dahil oldu. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kertenkele kadrosunda bundan böyle Ümit Acar ve Korkmaz Aslan'da yer alacak. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları, Cumartesi akşamları yayınlanan Kertenkele dizisine Ümit Acar ve Korkmaz Aslan dahil oldu. İşte detaylar...

Birçok dizi ve filmde yer alan başarılı oyuncu Ümit Acar, dizide Baba Kadri karakterini canlandıracak. Kadrosuna dahil olan bir diğer isimse Almanya'da başarılı bir oyunculuk kariyeri olan Korkmaz Aslan. Korkmaz Aslan, 2014 yılında "Sepanta Award" en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Türkiye'de ilk defa Kertenkele diziyle oyunculuk tecrübesi yaşayacak olan Korkmaz Aslan, ise dizide Hayalet karakterini canlandıracak.

Kertenkele dizisine iki sürpriz oyuncu katıldı

Kertenkele 58. Bölüm Özeti

Haberin Devamı

Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikâneye gelir. Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

Kertenkele dizisine iki sürpriz oyuncu katıldı

Korkmaz Aslan Kimdir?

Ünlü sanatçı Korkmaz Aslan, 23 Temmuz 1983 tarihinde, Tuceli, Pülümür’de dünyaya geldi.

Türk asıllı olan ancak Almanya’da yaşayan aktör Korkmaz Aslan 1994 yılında ailesi ile birlikte Almanya, Ludwigsburg’a yerleşti. Burada GCSE’de eğitim aldı. Okul yıllarında tiyatro ile iç içe olan Korkmaz, kariyerine okulda yer aldığı küçük oyunlarla başladı.

Haberin Devamı

Arslan Ulm Sahne Sanatları Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatroda oyunculuk deneyimini Ulm Akademi Tiyatrosu ve OMC Nürnberg de kazandı.

Kertenkele dizisine iki sürpriz oyuncu katıldı

Ümit Acar kimdir?

Türk müzisyen, sinema ve dizi oyuncusu Ümit Acar, 3 kasım 1955 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

Ailesinin üç çocuğundan birisi olan Acar, İstanbul Kabataş'ta doğduktan sonra 4 yaşında ailesi ile birlikte Bakırköy'e taşınmıştır. Sultanahmet Ticaret Lisesinde lise öğrenimini tamamlayan Acar, daha sonra İstanbul Belediye Konservatuarı Üsküdar Musiki Cemiyetinde eğitim almıştır. 1980 yılında arkadaşının kendi adına Türkiye Sinema Kralı Yarışmasına başvurması ile yarışmaya katılan Acar, o yıl Türkiye Sinema Kralı seçilmiştir. Bu yarışmada hem para ödülü almış hem de bu yarışma nedeniyle 5 filmde oyunculuk yapmıştır. 33 yıl süresince 350'den fazla sette bulunan Acar, çok sayıda dizi ve sinema filmi ile 100'ün üzerinde reklam filminde rol almıştır.

Haberin Devamı

1994 yılında Uzun Gece / Eshab-ı Kehf televizyon filminin çekimleri esnasında İzmir ili Selçuk ilçesine gelen oyuncu, burada eşi Beray ile tanışmış ve bu evliliklerinden Doğa isimli bir kız çocukları bulunmaktadır. Aynı zamanda udi olan Acar, şu anda Selçuk ilçesinde Altın Artemis Musiki Cemiyeti ve Kuşadası Musiki Cemiyeti Şefliğini yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!