Kertenkele dizisinin merakla beklenen 68.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele dizisinin merakla beklenen 68.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2016 13:52

Kertenkele cuma akşamı yine hem heyecanlı hem de eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. Kertenkele dizisinin yayınlanan son bölümünde Akıncı beklemediği bir gelişme ile karşılaştı. Kadir elindeki kaydı Kertenkele'ye vermek için karşılığında Akıncı'yı istiyor. Kertenkele hayranları dizi bittikten sonra 68.yeni bölüm fragmanını merak etti. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı

Kertenkele 67. bölümde Şevket'i kurtarmak için Akıncı'yı yakalamak zorunda olan Kertenkele amacına ulaşıyor. Baba Kadir elindeki kaydı Kertenkele'ye vermek için karşılığında Akıncı'yı istiyor. Kertenkele son bölümde yaşananlar...

Hicabi, Gizem'i kaçırdıktan sonra Baba Kadir ve Kertenkele peşine düşmüştür.Başlarına hiç beklenmedik şeyler gelir. Zehra'nın baskısıyla Kertenkele en sonunda Bahar'ı malikâneden göndermeye karar vermiştir.

Bıçkın Adnan kılığındaki Melis ise sonunda Baba Kadir'le yüz yüze konuşmaya karar verir. Öte yandan Kertenkele, Baba Kadir'den kendisini aklayacak kayıtları almak için, Şevket'in de içinde bulunduğu bir plan yapar. Fakat Baba Kadir'in kaydı Kertenkele'ye kaptırmaya hiç niyeti yoktur. Kertenkele bunun farkına vardığında son kozunu oynamaya karar verir.

Haberin Devamı

Kertenkele 65 bölümde; Hicabi'yle Gizem'i ayıramayan Baba Kadir, yeni bir plan yapar ve bu sefer ikiliyi ayırmaya çok yakındır. Ancak Hicabi'nin Gizem'den vazgeçmeye niyeti yoktur. Hicabi, bu uğurda Akıncı olarak Baba Kadir'in karşısına çıkacak kadar cesurdur.Öte yandan Sokrat'ın uyanması ve Hayalet'in, Akıncı'nın kim olduğunu öğrenmesi an meselesidir.Zehra'nın Bahar'ı kendisine ayarlamaya çalıştığını fark eden, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis, intikam almak için Zehra'ya asılmaya başlar. Kertenkele'nin bu durumu görmesiyle ortalık karışır.

Kertenkele'nin, Bıçkın Adnan'ı kıskandığını fark eden Zehra ise bu durumu kendi lehine kullanmaya başlayacaktır.Semih'in elinde Kertenkele'yi aklayabilecek bir video kaydı vardır. Semih bu kaydı Baba Kadir'e satar. Baba Kadir, bu kayıt karşılığında Kertenkele'ye önemli bir teklifte bulunur. Kertenkele aklanmak için Baba Kadir'in ondan istediği şeyi yapmak zorundadır. Yeni bölümde akıncı Kadir'in evinde korumalarla dövüşecek. Kadir Akıncı'yı bitirmeleri için emir verir. Ziya ve Zehra kendilerinin köpük dolu bir küvetin içinde bulurlar.

KERTENKELE DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

Haberin Devamı

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!