Kertenkele 66. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 66. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 11:45

ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele 66. bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak. Kertenkele dizisinin sevenleri 66. bölümü heyecanla bekliyor. Cumartesi akşamı 65. bölümüyle ekranlara gelen Kertenkele dizisinin son bölümünde aksiyon dolu anlar yaşandı. Son bölümde araları açılan Zehra ve Kertenkele arasında yeni bölümde neler olacak? Kadir Akıncı'dan intikamını alacak mı? Dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm bilgileri haberimizde...

ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin başrollerini Timur Acar ve Seren Tokdemir paylaşıyor. Kertenkele dizisinde geçtiğimiz cumartesi akşamı heyecan doruktaydı. Son bölümde Zehra ve Kertenkele'nin arası bozuldu. Yeni bölümde Kertenkele kendini Zehra'ya affettirebilecek mi? Gelecek bölümde yaşanacaklar ve fragmanlar haberimizde.

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hicabi'yle Gizem'i ayıramayan Baba Kadir, yeni bir plan yapar ve bu sefer ikiliyi ayırmaya çok yakındır.
Ancak Hicabi'nin Gizem'den vazgeçmeye niyeti yoktur. Hicabi, bu uğurda Akıncı olarak Baba Kadir'in karşısına çıkacak kadar cesurdur.Öte yandan Sokrat'ın uyanması ve Hayalet'in, Akıncı'nın kim olduğunu öğrenmesi an meselesidir.Zehra'nın Bahar'ı kendisine ayarlamaya çalıştığını fark eden, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis, intikam almak için Zehra'ya asılmaya başlar. Kertenkele'nin bu durumu görmesiyle ortalık karışır.Kertenkele'nin, Bıçkın Adnan'ı kıskandığını fark eden Zehra ise bu durumu kendi lehine kullanmaya başlayacaktır.Semih'in elinde Kertenkele'yi aklayabilecek bir video kaydı vardır. Semih bu kaydı Baba Kadir'e satar. Baba Kadir, bu kayıt karşılığında Kertenkele'ye önemli bir teklifte bulunur. Kertenkele aklanmak için Baba Kadir'in ondan istediği şeyi yapmak zorundadır.
Yeni bölümde akıncı Kadir'in evinde korumalarla dövüşecek. Kadir Akıncı'yı bitirmeleri için emir verir. Ziya ve Zehra kendilerinin köpük dolu bir küvetin içinde bulurlar.

KERTENKELE 66. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

65. bölümüyle ekrana gelen Kertenkele dizisinin 66. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Resmi sitesinde yayınlandığı an haberimizde yer alacaktır.

Kertenkele 66. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak


Haberin Devamı

KERTENKELE 64.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deli Kenan, Kertenkele'nin Banu'yu kaçıran Şevket'e yardım ettiğini zanneder ve Kertenkele'ye olan düşmanlığı artar. Kenan, Kertenkele ve Şevket'i öldürmeye kararlıdır. Öte yandan Kertenkele, Semih'i yakalamayı başaracaktır.

Bahar'la, Bıçkın Adnan'ın arasını yapmak isteyen Zehra ise hiç beklenmedik bir şey yapar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Öte yandan Melis'le eğlenmek isteyen Kara Kemal bu sefer hiç istemeyeceği bir şeye neden olur. Kertenkele, Hicabi'nin evinde saklanmaya başlamıştır, Hicabi ise Kertenkele'nin mahzeni bulabileceğinden korkmaktadır.

Haberin Devamı

Baba Kadir ise Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için Hicabi'ye bir tuzak kurar. Bu tuzak ise Kertenkele'nin Ünsal'a yakalanmasına sebep olmak üzeredir. 

KERTENKELE 65. BÖLÜM FRAGMANI!

 

KERTENKELE 65. BÖLÜM 2. FRAGMANI!



KERTENKELE HAKKINDA

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi... Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE DİZİSİ OYUNCULARI

Timur Acar, Kertenkele - İmam Ziya

Haberin Devamı

Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir, Zehra

20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Dilşad Şimşek, Melis.

Zehra'nın kuzeni. Saf, Tülin'in kızı, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.

Haberin Devamı

Umut Oğuz, Şevket

Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.

Erdinç Gülener, Komiser Ünsal

Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

BAKMADAN GEÇME!