Kertenkele 65. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 65. bölüm fragmanında heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 13:19

Kertenkele dizisinin 65. bölüm fragmanı heyecan uyandırdı. Cumartesi akşamları ekranlara gelen Kertenkele dizisinin son bölümünde aksiyon dolu anlar yaşandı. Kertenkele ve Şevket'i öldürmeye kararlı olan Kenan amacına ulaşabildi mi ? Kendi ayağıyla ölüme giden Akıncı, Kadir tarafından vurulacak mı? Dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı haberimizde...

ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele geçtiğimiz Cumartesi akşamı heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. Merakla beklenen Kertenkele dizisinin son bölümünde Hicabi'nin kurtulup kurtulamayacağı söz konusuydu. Yeni bölümde ise Kadir'in Akıncı'ya ne yapacağı dizinin gündeminde. Yeni bölümde yaşanacaklar ve fragmanlar haberimizde.

Haberin Devamı

KERTENKELE 65. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi... Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç. Yeni bölümde akıncı Kadir'in evinde korumalarla dövüşecek. Kadir Akıncı'yı bitirmeleri için emir verir. Ziya ve Zehra kendilerinin köpük dolu bir küvetin içinde bulurlar. Kadir, Akıncı'yı vuracak mı?


KERTENKELE 64.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deli Kenan, Kertenkele'nin Banu'yu kaçıran Şevket'e yardım ettiğini zanneder ve Kertenkele'ye olan düşmanlığı artar. Kenan, Kertenkele ve Şevket'i öldürmeye kararlıdır. Öte yandan Kertenkele, Semih'i yakalamayı başaracaktır.

Haberin Devamı

Bahar'la, Bıçkın Adnan'ın arasını yapmak isteyen Zehra ise hiç beklenmedik bir şey yapar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Öte yandan Melis'le eğlenmek isteyen Kara Kemal bu sefer hiç istemeyeceği bir şeye neden olur. Kertenkele, Hicabi'nin evinde saklanmaya başlamıştır, Hicabi ise Kertenkele'nin mahzeni bulabileceğinden korkmaktadır.

Baba Kadir ise Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için Hicabi'ye bir tuzak kurar. Bu tuzak ise Kertenkele'nin Ünsal'a yakalanmasına sebep olmak üzeredir. Yeni bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı...

KERTENKELE 65. BÖLÜM FRAGMANI!

 

KERTENKELE 64. BÖLÜM FRAGMANI!

 

KERTENKELE DİZİSİ OYUNCULARI

Timur Acar, Kertenkele - İmam Ziya

 

Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Haberin Devamı

Sera Tokdemir, Zehra


20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Dilşad Şimşek, Melis.


Zehra'nın kuzeni. Saf, Tülin'in kızı, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.

Umut Oğuz, Şevket


Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.

Erdinç Gülener, Komiser Ünsal

Haberin Devamı


Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

BAKMADAN GEÇME!