Kertenkele 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 14:19

Kertenkele'de büyük heyecan devam ediyor... Kertenkele son bölümde Ünal Komiser Kertenkele'yi köşeye sıkıştırıyor. Kertenkele yeni bölümde Baba Kadir, Gizem ve Hicabi'yi ayırmak için son kozlarını oynadı. Kertenkele dün akşam nefes kesen bölümün ardından yeni bölüm fragmanını merak etti. Kertenkele'nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kertenkele'nin yeni bölüm fragmanı hayranları tarafından merakla bekleniyor ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki Kertenkele son bölümde neler oldu;

Baba Kadir, Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için son kozunu oynamıştır ancak işler hiç de umduğu gibi gelişmeyecektir. Kertenkele, Semih'i yakalayıp suçunu itiraf ettirmek istemektedir, Semih ise yurtdışına kaçma planları yapmaktadır. Bahar, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis'e ilgi duymaya başlamıştır. Bahar'dan kurtulmak isteyen Zehra, Bıçkın Adnan'la Bahar'ın arasını yapmak için kolları sıvar ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Azmi ve Tülin evlilik kararı almıştır, bu evliliğe engel olmak isteyen Kara Kemal ve Melis, Tülin'i kaçırmaya karar verirler. Öte yandan Akıncı'nın kimliğini öğrenen Sokrat harekete geçmiştir. Ünsal ise sonunda Kertenkele'yi hiç ummadığı bir anda köşeye kıstırır.

Kertenkele ve Zehra, Sokrat'ın malikane içindeki ajanını bulmaya çalışmaktadırlar ve hiç tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Melis, Baba Kadir'den saklanmanın farklı bir formülünü bulur. Kara Kemal, Melis'i ararken ummadığı biriyle karşılaşır. Hicabi, bir sevgilisi olduğunu düşünen Gizem'i takip etmeye başlamıştır. Hicabi tarafından kıskanıldığını fark eden Gizem ise bu durumdan çok mutludur. Öte yandan Sokrat, Akıncı'nın Hicabi olduğundan şüphelenmektedir. Eski günlerine dönen ve Kertenkele'yi yakalamakla kafayı bozan Ünsal ise gece yarısı malikaneye büyük bir baskın düzenler, Kertenkele yakalanmak üzeredir. Sokrat'ın kurduğu tuzak sonucunda Akıncı ve Gizem ölümle karşı karşıya gelir.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!