Kertenkele yeni bölüm fragmanında Hicabi ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele yeni bölüm fragmanında Hicabi ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 16:07

Kertenkele 63. bölüm fragmanında hareketli bir bölümün geleceği tanıtımdan kendini belli ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kertenkele, Ünal ve Sokrat'tan kaçmaya devam ediyor. Kertenkele 63. bölüm fragmanında Kertenkele bu sefer yakalanıyor mu? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Kertenkele bu hafta yine çok konuşulacak. Cumartesi akşamları saat 20.00'da ekrana gelen Kertenkele'nin 62. bölümünde Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele kurtulabildi mi? Kertenkele dizisinin 63. bölüm fragmanını ve bu haftaki olayları sizler için derledik.

Baba Kadir, Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için son kozunu oynamıştır ancak işler hiç de umduğu gibi gelişmeyecektir. Kertenkele, Semih'i yakalayıp suçunu itiraf ettirmek istemektedir, Semih ise yurtdışına kaçma planları yapmaktadır. Bahar, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis'e ilgi duymaya başlamıştır. Bahar'dan kurtulmak isteyen Zehra, Bıçkın Adnan'la Bahar'ın arasını yapmak için kolları sıvar ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Azmi ve Tülin evlilik kararı almıştır, bu evliliğe engel olmak isteyen Kara Kemal ve Melis, Tülin'i kaçırmaya karar verirler. Öte yandan Akıncı'nın kimliğini öğrenen Sokrat harekete geçmiştir. Ünsal ise sonunda Kertenkele'yi hiç ummadığı bir anda köşeye kıstırır.

Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalandı ve tutuklandı. Ancak Kertenkele'nin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktu. Zehra, bıçağı Sokrat'a vereni bularak Kertenkele'yi aklamaya çalıştı fakat bu hiç de kolay olmadı. Öte yandan Zehra, Bahar'ı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalıştı.

Hicabi, Gizem'i bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde buldu ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yaptı. Gizem'in babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberi oldu ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyledi. Kara Kemal, Melis için final maçına çıktı ancak işler Kara Kemal'in hiç ummadığı bir şekilde gelişti. Akıncı'nın kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncı'nın, Hicabi'nin olduğu gerçeğini öğrenmesine çok az kaldı.

KERTENKELE 63. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

 

KERTENKELE DİZİSİ HAKKINDA

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi... Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!