Kertenkele 59.bölümde Kertenkele çok zor durumda!

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 59.bölümde Kertenkele çok zor durumda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 08:39

Kertenkele 59. son bölümde Uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtulur. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştır. ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele'nin son bölümünde oldukça hareketli sahneler var. İşte Kertenkele 59. son bölümde yaşananlar ve dahası..

Haberin Devamı

Heyecanlı gelişmelerin ve aksiyonlu dakikaların yanında romantik anların da bir an olsun eksik olmadığı Kertenkele yeni bölümüyle cumartesi akşamlarını renklemdirmeye devam ediyor. ATV ekranlarının beğenilen dizilerinden Kertenkele yeni bölüm fragmanı da dizide bu hafta da işlerin karışacağının sinyalini verdi. İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin yaşadıklarını konu edinen Kertenkele yeni bölümde Kertenkele, Sokrat'a karşı duruşunu değiştirmezken, Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı da bir türlü azalmayacak. Oyuncu kadrosunda Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayrı, Eda Özerkan, Duygu Yıldız, Serkan Kuru'nun yer aldığı Kertenkele son bölümüyle 2 Nisan Cumartesi akşamı ekrana geldi.

Haberin Devamı

 Heyecanlı gelişmelerin ve aksiyonlu dakikaların yanında romantik anların da bir an olsun eksik olmadığı Kertenkele 59. bölümü 2 Nisan Cumartesi akşamı ekrana geldi. ATV ekranlarının beğenilen dizilerinden Kertenkele'nin 59. bölüm fragmanı dizide bu hafta da işlerin karışacağının sinyalini vermişti. İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin yaşadıklarını konu edinen Kertenkele'nin ekrana gelen bölümünde Kertenkele, Sokrat'a karşı duruşunu değiştirmezken, Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı da bir türlü azalmadı. Oyuncu kadrosunda Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayrı, Eda Özerkan, Duygu Yıldız, Serkan Kuru'nun yer aldığı Kertenkele 59. bölümünde yaşananları sizler için özetledik.

Kertenkele dizisinin son bölümünde uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtuldu. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktu. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştı.. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmekteydi. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verdi ama bu hiç de kolay olmadı. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan etti. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, Kertenkele 59. bölümde antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktaydı, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başladı. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırladı, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktu.

 

Haberin Devamı

KERTENKELE 59. BÖLÜM ÖZETİ
Kertenkele dizisinin yeni bölümünde uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtulur. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştır. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmektedir. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, Kertenkele 59. bölümde antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.
Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜMÜ İZLE

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikâneye gelir. 
Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

Haberin Devamı

Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikâneye gelir. Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!