Kerimcan Durmaz kimdir? İşte ilginç yaşam öyküsü

Güncelleme Tarihi:

Kerimcan Durmaz kimdir İşte ilginç yaşam öyküsü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 13:02

Kerimcan Durmaz son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medya platformlarından paylaştığı fotoğraflar ve videolarla geniş bir kitleye ulaşan Kerimcan Durmaz bugün 3 Adam’a konuk olacak. Peki kısa sürede 1 milyonu aşan takipçisi olan Kerimcan Durmaz kimdir? Popüler sosyal medya fenomeni nereli, kaç yaşında, mesleği ne? İşte tüm merak edilenler!

Haberin Devamı

Kerimcan Durmaz son günlerin en popüler isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Magazin dünyasının renkli isimleriyle çektirdiği fotoğraflar ve yaşantısıyla sık sık gündeme gelen Kerimcan Durmaz, popülerliğinin artmasıyla birlikte televizyon programlarına da konuk olmaya başladı. Peki ilk olarak Periscope ile ünlenen, “Ablan star bebeğim” cümlesi dillere pelesenk olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir? Bir milyonu aşan takipçisi bulunan sosyal medya fenomeninin hayatı, nereli olduğu ve yaşı gibi merak edilenleri haberimizin detayında bulabilirsiniz.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenomeni 22 yaşında. Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ’lik yapmaktadır, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz’ın büyük hayali ise tasarımcı olmak.

Haberin Devamı

Kerimcan Durmaz kimdir İşte ilginç yaşam öyküsü

 

ABLASIYLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Genellikle arkadaşları ve ünlü isimlerle paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Kerimcan Durmaz’ın son paylaşımı çok konuşuldu. Fenomenin bir restoranda ablası Serap Akbudak’la çektiği ve altına “ablam” notunu paylaştığı selfie beğeni ve yorum rekoru kırdı.

ÜÇ ADAM'A KONUK OLUYOR

Popülerliğinin artmasıyla birlikte sık sık televizyonlarda da görmeye başladığımız Kerimcan Durmaz, farklı türdeki programlara konuk olmaya devam ediyor. Sempatik tavırlarıyla katıldığı programları renklendiren sosyal medya fenomeni bu gece canlı yayınlanacak olan 3 Adam'a konuk olarak katılacak. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu programa renk katması beklenen Kerimcan Durmaz, haberi çektiği bir video aracılığıyla duyurdu. Video, 3 Adam'ın resmi Twitter sayfası üzerinden de paylaşıldı.

 

BAKMADAN GEÇME!