Kerimcan Durmaz hakkında iddialar bitmiyor! İşte Benim Stilim jüriliğini bırakıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kerimcan Durmaz hakkında iddialar bitmiyor İşte Benim Stilim jüriliğini bırakıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 10:12

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile ilgili iddialara bir yenisi eklendi. Sosyal medya paylaşımlarının ardından katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarla da gündeme gelen Kerimcan Durmaz ile ilgili son iddia, İşte Benim Stilim'i bırakıp Amerika'ya gideceği oldu. Peki, iddialar doğru mu? İşte Benim Stilim jüriliğini bırakıyor mu?

Haberin Devamı

Son zamanların en çok konuşulan ismi Kerimcan Durmaz’ın İşte Benim Stilim jüriliğini bırakacağı iddiaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Hakkında pek çok iddia ortaya atılan Kerimcan Durmaz'ın yaşadığı zor günleri atlatmak için Amerika'ya gideceği de iddialar arasında yer aldı. Peki, ünlü sosyal medya fenomeni söylenildiği gibi İşte Benim Stilim jüriliğini bırakacak mı? İşte, o iddialar!

Kerimcan Durmaz'ın sahne aldığı mekanda silahlı saldırıya uğradığı iddia edilmiş, haber kısa sürede pek çok basın organında yer almıştı. Saldırıyla alakalı bilgi veren ve hakkındaki iddiaları yanıtlayan sosyal medya fenomeni; 'Benimle alakalı bir durum değil. Herhangi bir saldırı yok. Sadece panik oldu, koşarken ayağımı burktum' açıklamasında bulunmuştu. İşte Benim Stilim’in gala gecelerinde konuk jüri üyesi olarak yer alan Kerimcan Durmaz ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi. Yeni çıkan haberlerde saldırı ardından psikolojik olarak zor bir dönemden geçen Kerimcan Durmaz'ın İşte Benim Stilim jüri üyeliğini bırakıp toparlanmak için 15 günlük Amerika tatiline çıkacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Kerimcan Durmaz’ın Amerika’ya gitmeyeceği sadece birkaç hafta için işlerine ara verdiği söylendi. Sevilen moda programı İşte Benim Stilim’in jüri üyeliğini ise yapmaya devam edeceği açıklandı. Kerimcan Durmaz'ın tedavi gördüğü hastaneye kızı ile birlikte gelen anne Durmaz oğlunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı: "Kerimcan çok iyi. Sağlığı yerinde. Bugün müşade altında tutulacak. Hiçbir sorun yok. 'Dayak yedi' diye bir şey yok. Yüzünde hiçbir hasar yok."

Kerimcan Durmaz kimdir?

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren, her paylaşımı beğeni ve yorum rekoru kıran Kerimcan Durmaz, 1994 yılında Balıkesir Erdek’te doğdu. Kendine has tavırlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni, DJ’lik kariyeriyle ön plana çıksa da başarılı bir Make-Up Artist’tir. Ünlü simalarla çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Kerimcan Durmaz’ın en büyük hayali ise dünyaca ünlü bir tasarımcı olmak.

 

BAKMADAN GEÇME!