Keremcem hayranlarıyla Sevgililer Günü selfiesi çekti!

Güncelleme Tarihi:

Keremcem hayranlarıyla Sevgililer Günü selfiesi çekti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 20:32

Pop müzik şarkıcısı ve şimdilerin ünlü dizi oyuncusu Keremcem, Nevşehir’de Sevgililer Günü imza gününde hayranları ile bir araya geldi. Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Keremcem, selfie çekti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Keremcem, Nevşehir'de Forum Kapadokya'da düzenlenen Sevgililer Günü imza gününe katıldı. Hayranları ile bir arya gelen ünlü popçu, nişanlı bir çifti ile bir araya geldi.

Nişanlı çift ile bir süre sohbet ettikten sonra bir de selfie çekti. Keremcem, nişanlı çift için bu anlamlı günün bir hatırası olan selfieyi kendisi çekti. Ardından da Sevgililer Günü mesajı verdi.

Keremcem hayranlarıyla Sevgililer Günü selfiesi çekti

 

Keremcem: “Sevgililere ne gibi bir mesaj vereyim. Mutlu olsunlar. Sevenler birbirini bırakmasın. Benim her zaman söylediğim herkesin de tabi ki dileği olan sevgilisi olan herkesin ona sımsıkı sarıldığını göstereceği, olmayanlara da en kısa zamanda kalbinin boşluğunu dolduracak bir sevgi, aşk diliyorum.” diye konuştu. Keremcem Sevgililer Günü mesajı ile tüm sevgililerin birbirlerine sarılmalarını öğütlemiş oldu.

Haberin Devamı

Keremcem kimdir?

Keremcem ismi ile tanınan Keremcem Dürük, 28 Aralık 1977 yılında Muğla Milas'da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Lise yıllarında gitar çalmaya başladı. Bir çok albüm yaptı. 2014 yılında oyuncu Seda Güven ile Paris'te evlendi. Şu an, Fox TV ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim adlı dizide Ateş karakterini canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!