KEPSİAD'dan birlik ve beraberlik mesajı

Güncelleme Tarihi:

KEPSİADdan birlik ve beraberlik mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 12:36

KEPSİAD'dan birlik ve beraberlik mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Sanayi ve İşadamları Derneği (KEPSİAD) üyeleri hafta sonu kahvaltısında buluştu. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Rüştü Peker'in misafiri Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü oldu.

KEPSİAD üyeleri hafta sonu kahvaltısında aynı sofrada buluştu. Üyelerin istişare yaparak sohbet ettikleri kahvaltıda fikir alışverişinde bulunuldu. Konyaaltı'nda bulunan 61 Hamsi Tava'da düzenlenen kahvaltıya üyelerin yanı sıra kahvaltıya Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Gelişen büyüyen Kepez İlçesi'nde büyümeyle birlikte iş alanlarında artış olduğunu söyleyen KEPSİAD Başkanı ve Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Rüştü Peker, "Görevi devraldığımız günden bu güne kadar çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alacağız. Toplantımızın amacı aramıza yeni katılan üyelerle eski üyelerimizi kaynaştırmak. Antalya için, Kepez için önemli hayallerimiz var. İlçemizde bulunan, bizim vizyonumuza ve misyonumuza uyan değerli işadamlarımızı ailemize dahil ediyoruz. Biz bir olursak, beraber olursak büyüyerek ilerleriz. Bizlere destek veren il başkanımız ve Kepez ilçe başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

KEPSİAD'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "KEPSİAD'ın kurulduğu günleri çok iyi biliyoruz. O günden bu bugüne çok değişiklikler oldu. Rüştü Peker bey bayrağı devraldığı günden bugüne başarılı çalışmalar yaptı. Sivil toplum kuruluşlarına her zaman çok önem ve değer verdim. KEPSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyor ve başarılı buluyorum" diye konuştu.

Kepez'in sanayici ve işadamlarının ilçeye katkı olduğunu kaydeden Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, "KEPSİAD olarak önemli bir iş yapıyorsunuz. Kepez'in imar edilmesi ve gelişmesinde derneğin önemi büyük. Başarılı çalışmalarından dolayı tüm KEPSİAD üyelerini kutluyorum. Daha gidecek yolumuz, yapacak çok işimiz var" dedi.

Konuşmaların ardından günün hatırası fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!