Kepez'in 'Sağlık Tırı' şifa dağıtıyor

Güncelleme Tarihi:

Kepezin Sağlık Tırı şifa dağıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 11:16

Kepez'in 'Sağlık Tırı' şifa dağıtıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin gezici 'Sağlık Tırı', kalp ve kanser taramalarının ardından şimdi de göz taraması için yola çıktı.

Daha önce kalp ve kanser taramaları yaparak 66 mahallede riskli görülen vatandaşları erken teşhis için hastaneye sevk eden sağlık ekipleri bu kez göz sağlığı için yola koyuldu. Kepez'in 66 mahallesini gezerek göz taraması gerçekleştirecek Sağlık Tırı, Habibler, Beşkonak, Baraj ve Düdenbaşı mahallelerini dolaşarak yüzlerce göz taraması yaptı. Kepez Belediyesi'nin Belediye Sağlık Merkezi'ne kazandırdığı özel cihazlar, haftanın iki günü farklı mahallelere taşınarak daha çok vatandaşa hizmet sunuluyor. Göz tansiyonu ve göz bozukluklarını ölçen cihazlarla ve alanında uzman doktorlarla vatandaşın ayağına hizmet götüren Kepez Belediyesi, riskli görülen hastaları Eğitim Araştırma Hastanesi ile yapılan işbirliği protokolu kapsamında hastaneye sevk ediyor. Göz bozukluğu olan vatandaşlar anlaşmalı optik mağazalara yönlendirilirken, ücretsiz gözlük hizmeti de sunuluyor.

Sağlık Tırı, pazartesi ve çarşamba günleri Belediye Sağlık Merkezi'nde, salı ve perşembe günleri ise Kepez'in farklı mahallelerinde hizmet veriyor. Sağlık Tırı, ilerleyen günlerde Sütçüler ve Teomanpaşa mahallelerine uğrayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!