Kepez'in başarılı öğrencileri ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Kepezin başarılı öğrencileri ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 12:50

Kepez'in başarılı öğrencileri ödüllendirildi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi ve Kepez İlçe Müftülüğü arasında geçen ay imzalanan 'Camilerde Çocuk Sesi Kepezimin Neşesi' projesi kapsamında yaz Kur'an kurslarına katılan ve başarılı olan çocuklar ödüllendirildi.
Çocukların cami alışkanlığı kazanması, kötü alışkanlıklardan uzak kalarak, boş vakitlerini iyi değerlendirebilmesi amacıyla başlatılan 'Camilerde Çocuk Sesi Kepezimin Neşesi' projesinin ödül töreni yapıldı. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Müftüsü Osman Artan, Kepez İlçe Müftü Vekili Mustafa Şimşek katıldı.
Camilerde çocuk sesi duyulmamasıyla geleceğimizden endişe duyacaklarını vurgulayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem gönüllerimizde, hem mabetlerimizde çocuklarımıza güzel yerler hazırlamak gerektiğini söyledi. Bu doğrultuda önce camilere çocuk kütüphanesi kazandırma projesini başlattıklarını hatırlatan Tütüncü, ilkini Alanyalılar Camii'nde başlattıkları bu projeyle tüm Kepez camilerinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarını sunduklarını söyledi.
BAŞARIYA TEŞVİK EDİYORUZ
Camileri çocuklar için daha neşeli ve eğlenceli hale getirmek istediklerini belirten Başkan Tütüncü, “Yaz boyunca Kur'an kurslarına giden çocuklarımızı başarıya teşvik etmek için örnek bir işbirliği gerçekleştirdik. Sevgili yavrularımız camiye bambaşka bir duyguyla bağlansın, Allah'ın mabetlerine bağlı olarak geleceğe yürüsünler istedik" dedi.
BİRİNCİLERE BİSİKLET
Konuşmaların ardından proje kapsamında Kepez'deki 147 camide yaz Kur'an kurslarına katılan 594 öğrenciye, başarılarına göre ödülleri verildi. Birincilere bisiklet verilen ödül töreninde, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaz Kur'an kurslarına katılan tüm öğrencilere de şehir gezisi hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!