Kepez'in artık sinema salonu da var

Güncelleme Tarihi:

Kepezin artık sinema salonu da var
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 12:24

Kepez'in artık sinema salonu da var

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içersinde yapımını tamamladığı sinema salonu, tanıtım seansıyla hizmete girdi.

Belediye sinema salonu, tam olimpik yüzme havuzu ve masal parkının olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı.

Yapımı tamamlanan bölgenin ilk sinema salonu tanıtım seansıyla kapılarını açtı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eşi Ayşe Tütüncü, sinema salonunda belediye meclis üyelerini, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve ilçe yönetimini ağırladı. Belediye sinema salonunun bölgeye hayırlı olmasını dileyen Tütüncü, tesisin Kepez'in sosyal ve kültürel yaşamına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

4 salondan oluşan tesis, Başkan Tütüncü'nün, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek. Toplam 280 koltuk kapasitesi olan sinema salonu, modern tefrişatıyla dikkat çekiyor. Maliyeti 1 milyon 500 lira olan tesiste, ikisi 90 koltuklu, ikisi de 50 koltuklu olmak üzere 4 adet salon bulunuyor. Salonlar, belirli yaş gruplarına eğitim amaçlı filmlerin izlettirilebileceği ve çeşitli sunumların yapılabileceği şekilde tasarlandı. Kamera yardımıyla bir salonda yapılacak seminer, diğer salonlarda da canlı izlenebilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!