Kepez'e 'Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi'

Güncelleme Tarihi:

Kepeze Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 12:58

Kepez'e 'Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi'

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Meclisi, ortak teklif ve oy birliği ile çevresinde zeytin bahçelerinin bulunduğu Göçerler Caddesi'ne 'Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi' adını verdi.

Kepez Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde terörist unsurlara yönelik başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan Mehmetçiklerimizin hatıralarının yaşatılmasına yönelik önemli bir karar aldı. Kepez Belediye Meclisinin, 26 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı Mart ayı olağan toplantısında, AK Parti, MHP, CHP ve bağımsız meclis üyeleri, Göçerler Caddesi'nin isminin 'Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi' olarak değiştirilmesine yönelik ortak teklif verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında toplanan mecliste üyeler, ortak teklifin gündeme alınması ve 1. madde olarak görüşülmesini oy birliği ile kabul etti. 'Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi' adının bir caddeye verilmesi tekliflerinden dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi olarak yeniden isimlendirdiğimiz Göçerler Caddesi yeni açtığımız bir yol. Sağlık Bakanlığının yatırım programına aldığı Antalya Şehir Hastanesi için de önemli bir ulaşım aksı olan yol, 35 metre genişliğinde ve 3 km uzunluğunda. Çevresinde zeytin bahçelerinin bulunduğu caddede, Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin anılarını ebediyen yaşatacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Göçerler Caddesi'ne, 'Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi' isminin verilmesi teklifi oy birliği ile kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!