Kepez'e yeni okul

Güncelleme Tarihi:

Kepeze yeni okul
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 14:24

Kepez'e yeni okul

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cengiz Topel İlkokulu yanındaki otopark alanına 16 derslikli yeni bir okul inşa edileceğini kaydetti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Zafer ve Yükseliş mahallelerinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla oruç açtı. Bazı vatandaşları evlerinde de ziyaret eden Başkan Tütüncü, Yükseliş Mahallesi'nde yeni bir okul yapılacağını söyledi. Cengiz Topel İlkokulu yanındaki otopark alanına 16 derslikli yeni bir okul inşa edileceğini duyuran Tütüncü, yakında temel atma töreni düzenleyeceklerini de söyledi. Her zaman eğitim standartlarını yükseltici yatırımların öncüsü olan Tütüncü, bu okulun da Yükselişli öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Hakan Tütüncü'nün gönül sofralarında bir araya geldiği Zafer ve Yükseliş mahallesi ziyaretlerine Ak Parti Antalya milletvekili adayı Gülçin Özboz da katıldı. Yılda bir kez bu soflarda aynı heyecanı paylaştıklarını belirten Tütüncü, “Bu sofralar bizim hemşehri olma hukukumuzu daha da güçlendiriyor. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu tür ortamlar, bizi daha güçlü kılıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!