Kepez'den ücretsiz diyetisyen hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Kepezden ücretsiz diyetisyen hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 12:26

Kepez'den ücretsiz diyetisyen hizmeti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Sağlık Merkezi'nin ücretsiz sunduğu diyetisyen hizmetiyle her ay binlerce vatandaş forma giriyor.

Kepez Belediyesi'nin hizmete açtığı Belediye Sağlık Merkezi, her gün yüzlerce vatandaşa hizmet veriyor. Laboratuvar, diş, göz ve psikolog hizmetinin yanı sıra diyetisyen hizmeti de vatandaşlar tarafından rağbet görüyor. Kepez Belediyesi'nin Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan diyetisyen hizmeti, kilo problemi olanların imdadına koşuyor.

UZMAN KONTROLÜNDE DİYET

Belediye Sağlık Merkezi Diyetisyeni Sevde İnce Arseven, her gün yüzlerce vatandaşa doğru beslenme ile ilgili danışmanlık veriyor. Aç karnına yapılan kan testi ile başlayan hizmette, vatandaşın vücut yağ kütlesi de özel cihazlar ile ölçülüyor. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen vatandaşlar için kişiye özel beslenme programı hazırlanıyor. Gelen vatandaşların yüzde 80'ini kadınlar oluştururken, erkek vatandaşlar da kilolarını kontrol altına almak için bu hizmete başvuruyor.

HER AY BİNLERCE KİŞİYE HİZMET

Son bir yılda yaklaşık 15 bin vatandaşa hizmet veren diyetisyen polikliniği, ayda 1000'den fazla vatandaşa ulaşıyor. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi'ne fazla kilolarından kurtulmak isteyen vatandaşların yanı sıra kilo almak isteyenler de başvuruyor. Diyetisyen Arseven, zayıflıktan yakınan vatandaşlara da yine sağlıklı şekilde kilo almanın yollarını gösterdiklerini söyledi. Fazla kilonun birçok hastalığa da davetiye çıkardığını ifade eden Diyetisyen Arseven, kilo problemi olan tüm vatandaşları doğru beslenme hizmetinden faydalanmak için Kepez Belediyesi Belediye Sağlık Merkezi'ne davet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!