Kepez'den sağlık protokolu

Güncelleme Tarihi:

Kepezden sağlık protokolu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 11:05

Kepez'den sağlık protokolu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SAĞLIK Müdürlüğü ile protokol yenileyen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, bu konuda Türkiye'ye örnek bir belediye olduklarını söyledi.

Sağlık Bakanlığı'nın daha hızlı hizmet yürütmek amacıyla kurumlarını tek çatıda birleştirmesinin ardından, Antalya Sağlık Müdürlüğü ile yaptığı protokolu yenileyen Kepez Belediyesi, vatandaşlarına daha kapsayıcı sağlık hizmeti sunacak. Başkan Hakan Tütüncü ve İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür arasında imzalanan protokolle, Kepezliler Sağlık Müdürlüğüne bağlı kurumlardan hem daha hızlı hizmet alma, hem de farklı sağlık hizmetlerinden de yararlanma imkanı bulacak.

Kamu idarelerinin güçlerini birleştirmesiyle vatandaşın kazandığını vurgulayan Başkan Tütüncü, verdikleri sağlık hizmetlerinde en büyük desteği İl Sağlık Müdürlüğünden aldıklarını vurguladı. İl müdürlüğünün imkanlarını daha çok kişiyle buluşturacak belediye imkanları olduğunu belirten Tütüncü, “Sağlıkta da sınırsız bir hizmet anlayışındayız. Bölgesine değil, Türkiye'ye örnek olan bir belediye olacağız" dedi.

En iyi sağlık hizmetini belediyelerle birlikte götürdükleri ilçelerden birisinin de Kepez olduğunu belirten Ünal Hülür ise 30 yaş ve üstü görülen kanser hastalıklarının ücretsiz tanınmasını sağlayan Pembe TIR'ın birkaç ay Kepez'de kalacağını duyurdu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!