Kepez'den Göksu'ya bilişim sınıfı

Güncelleme Tarihi:

Kepezden Göksuya bilişim sınıfı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 11:53

Kepez'den Göksu'ya bilişim sınıfı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından Göksu İlköğretim ve Ortaokulu'na bilişim sınıfı kazandırıldı.

Kepez Belediyesi tarafından yeni eğitim öğretim yılının üçüncü haftasında üçüncü bilişim sınıfının açılışı gerçekleştirdi. Geçen yıl başlayan proje kapsamında Kepez Belediyesi tarafından ilçedeki okullara 23 yeni bilişim sınıfı kazandırıldı. Göksu İlköğretim ve Ortaokulu'na açılan tam donanımlı bilişim sınıfıyla okulun 500 öğrencisi teknolojiyle buluşmuş oldu. Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Kepez Belediyesi meclis üyeleri, Göksu Mahalle Muhtarı Muhammed Akkulak ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Okul Müdürü Hasan Seren, Kepez Belediyesi'nin daha önce yaptığı çalışmayla atıl durumdaki bir salonu konferans ve beden eğitimi salonu olarak okula kazandırdığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Solak ise "Ne mutlu bize ki, ne mutlu Kepez'de okuyan öğrencilere ki eğitim ve öğrencilerimizin sosyal kültürel gelişimleri üzerine bir eğitimciden daha fazla kafa yoran bir başkanımız var" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de "Yeni bir bilişim sınıfı daha açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu bilişim sınıfıyla öğrencilerimiz çok daha yakın olacak. Dünyadaki gelişmeleri en iyi şekilde takip edecekler ve adeta buradan dünyaya açılan bir pencereyi sizlere armağan ediyoruz. Okullarımıza 23 bilişim sınıfı kazandırdık. İleri teknoloji ile hayal gücünüzü zenginleştirecek ve bu ürünleri ortaya koyduğunuz eserlere dönüştüreceksiniz" dedi. Başkan Tütüncü, öğrencilere Anadolu Oyuncak Müzesi gezisi de hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!