Kepez'de yaz tatilinde şenlik var

Güncelleme Tarihi:

Kepezde yaz tatilinde şenlik var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 12:50

Kepez'de yaz tatilinde şenlik var

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaz tatili boyunca ilçede çocuklara yönelik 'Mahallede Şenlik Var' adıyla etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı.
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yeşilyurt Mahallesi'nde çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'ndaki etkinlikte çocuklar, şişme oyun parkı, yüz boyama, ilizyon gösterisi, animasyon, yarışma ve konserlerle eğlendi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de çocukların eğlenebilmesi amacıyla ilçenin dört bir yanında şenlik düzenlediklerini söyledi. Şenlikte, çocukların aileleriyle mutlu bir gün yaşadıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Çocukları çok seviyorum, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.
AÇIK HAVA SİNEMASI DA OLACAK
Başkan Tütüncü, yaz tatili boyunca da ilçenin değişik mahallelerinde çocuk şenliği düzenleyeceklerini ifade etti. 'Mahallede Şenlik Var' programında çocukların eğleneceğini vurgulayan Başkan Tütüncü, "Şenliğin yapıldığı mahallede akşam saatlerinde açık hava sineması olacak. Açık hava sinemasında çocuklar ve büyükler için film gösterilecek. Güzel eğlencelerle mahallelerde bir gün boyunca şenlik olacak.  Şenlik, iki ay boyunca devam edecek" dedi.
Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından çocuklar ve aileleriyle günün anısına fotoğraf çekildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!