Kepez'de yaz spor okulu

Güncelleme Tarihi:

Kepezde yaz spor okulu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 15:27

Kepez'de yaz spor okulu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin öğrenciler için 10 branşta açacağı yaz spor okulunun kayıtları başladı.

Kepez Belediyesi'nin farklı yaş grubundaki öğrencilere yönelik açacağı yaz spor okulunun kayıtları sürüyor. 6-16 yaş çocuklara yönelik organize edilen yaz spor okulları, çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı, sağlıklı ve sporcu ahlakı almış nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor.

Kepez Belediyesi Spor Okulunda; futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, yüzme, su topu, tenis, jimnastik ve okçuluk branşlarında eğitim verilecek. Kayıt işlemleri yüzme branşı için Masal Park'taki Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda, diğer tüm branşlar için Kepez Belediyesi Spor Kompleksi'nde yapılıyor. Kayıt için kimlik fotokopisi (çocukların), 2 fotoğraf ve kayıt sırasında doldurulacak olan kayıt formu isteniyor.

KAYITLARA YOĞUN İLGİ

Ücretsiz verilecek olan yaz spor okulları eğitimleri için kayıtlarda yoğunluk yaşadıklarını ifade eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, bazı branşlarda kontenjanın dolmak üzere olduğunu, kayıtlar için acele edilmesi uyarısında bulundu. Her biri kendi alanlarında uzmanlaşmış ve ödüllü antrenörlerin görev alacağı spor okullarında başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısına girme şansı bulacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!