Kepez'de 'Dağ Bisiklet Yarışı'

Güncelleme Tarihi:

Kepezde Dağ Bisiklet Yarışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 11:28

Kepez'de 'Dağ Bisiklet Yarışı'

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından hizmete açılan Kepez Park Orman, 'Dağ Bisiklet Yarışı' ile bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yapacak.

Kepez Belediyesi, farklı spor dalları ile doğayla iç içe etkinlikler düzenliyor. Antalya Bisiklet Platformu, SDS Bisiklet ve Kepez Belediyesi işbirliğinde ilçede heyecan dolu bir etkinliğe imza atılacak. Antalya Kepez Park Orman 17 Aralık pazar günü bisiklet tutkunlarını ağırlayacak. 'Dağ Bisiklet Yarışı', bisiklet severlere özel bir heyecan yaşatacak. Vatandaşların kendi bisikletleri ile katılacağı yarışta 60 ve 120 dakikalık iki parkur yer alacak. Türkiye bisiklet şampiyonlarının da yer alacağı 'Dağ Bisiklet Yarışı', izlemek isteyenler için de aksiyon dolu bir görsellik sunacak.

Bisiklet tutkunları için gerçekleştirilen bu özel etkinlik internet üzerinden yapılan ön kayıtların ardından, katılmak isteyenler sağlık raporu veya lisanslarıyla birlikte 17 Aralık Pazar günü saat 09.00'da Park Orman'da kayıt yaptırabilecek. 16 yaşından büyük ve sağlık engeli olmayan tüm vatandaşların katılabileceği etkinlik ücretsiz gerçekleştirilecek. 17 Aralık Pazar günü saat 11.00'de eş zamanlı iki parkurda başlayacak olan 'Dağ Bisiklet Yarışı' Kepez'de doğayla iç içe heyecanlı bir gün yaşamak isteyen macera tutkunlarını bekliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!