Kepez'de çocuk olmak

Güncelleme Tarihi:

Kepezde çocuk olmak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 12:26

Kepez'de çocuk olmak

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocukların bahar coşkusuna ortak oldu. Tütüncü, kültür, sanat, eğitim ve spor alanında yaptıkları çalışmalarla Kepez'in çocuklarına çocukça bir dünya armağan ettiklerini söyledi.

Kepez Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi Özgürlük Şubesi, eğitim verdiği çocuklar için bahar şenliği düzenledi. Kreşin yönetim ve eğitim kadrosu tarafından hazırlanan şenlik, kreş binasının yanındaki Turgut Özal Parkı'nda gerçekleşti. Minikler, palyaçonun, köpük balon gösterisinin, çeşitli yarışmaların, çocuk müziklerinin, bilim, arkeoloji, resim alanındaki atölye çalışmaların, yüz boyamanın yer adlığı şenlikte eğlenerek bahar mevsimin gelişini kutladı. Anne ve babalar da telefonlarıyla çocuklarının mutluluklarını fotoğrafladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de şölene katılarak, minik öğrencilerin bahar şöleni eğlencesini paylaştı. Şenlikte bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, “Çocuklarımızı çok seviyoruz ve onlara güzel bir gelecek hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklara güzel bir gelecek hazırlamanın yolu, çocukları çocukça bir dünyanın içerisinde yetiştirmekle oluyor" dedi.

KREŞ KADROSUNA ŞENLİK TEŞEKKÜRÜ

İki minik öğrenci, konuşmasının ardından çocuklara yönelik hizmetlerinden dolayı Tütüncü'ye çiçek verdi. Başkan Tütüncü, çiçek takdiminin ardından kendisini bekleyen çocukların yanına gitti ve onlarla birlikte çimene oturarak, anı fotoğrafı çekildi. Tütüncü, başarılı bir şenlik etkinliği düzenlemelerinden dolayı Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi Özgürlük Şubesi'nin yönetim ve eğitim kadrosuna teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!