Kepez'de annelere özel etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Kepezde annelere özel etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 11:20

Kepez'de annelere özel etkinlik

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi ve Canbebe işbirliği ile 'Canbebe Anneler ile Geleceğe' semineri düzenlendi. Anne ve anne adayları sordu, uzmanlar cevapladı.

Kepez Belediyesi ve Canbebe işbirliğiyle anne ve anne adaylarına yönelik 'Canbebe Anneler ile Geleceğe' adıyla eğitim semineri düzenlendi. Çok sayıda kadını katıldığı seminer Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi Özgürlük Şubesi'nde gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Seren Fosforoğlu'nun yaptığı etkinliğe yeni doğan hemşiresi Esra Ertuğrul, çocuk gelişimi uzmanı Özge Selçuk Bozkurt ve beslenme uzmanı Yeşim Özden Gün konuşmacı olarak katıldı. Anne ve anne adaylarının yoğun ilgi gösterdiği seminerde, 0-36 ay aralığındaki bebeklerin fizyolojik ve pedagojik gelişimleri anlatılırken, beslenme konusunda da önemli bilgiler aktarıldı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Yeni doğan hemşiresi Esra Ertuğrul annelere doğum ve yeni doğan konularında bilgiler verdi, soruları yanıtladı. Üç seansta gün boyu devam eden etkinlikte çocuk gelişim uzmanı Özge Selçuk Bozkurt ve belenme uzmanı Yeşim Özden Gün de hamilelikten doğuma, beslenmeden bebek bakımına kadar birçok konu hakkında anne ve anne adaylarına aydınlatıcı önemli bilgiler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!