Kepez'de 11 transfer

Güncelleme Tarihi:

Kepezde 11 transfer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 12:41

Kepez'de 11 transfer

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SÜPER Amatör Lig 2015-2016 sezonu Antalya şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Kepez Belediyespor, yeni futbolcularıyla sezon hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Kepez Belediyespor'da yönetim takıma 11 futbolcu transferi yaptı. Sezon öncesi moral ve motivasyon amacıyla düzenlenen etkinlikte yöneticiler ve futbolcular bir araya geldi. Etkinlikte Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, teknik direktör Şakir Filiz, yardımcı teknik direktörler Serdar Aksoy, Ramazan Kafes ve oyuncular katıldı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, "Hedefimiz 3'üncü lig. Bu yıl da istikrarlı çalışarak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Şimdiden BAL'da mücadele edeceğimiz takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Teknik Direktörü Şakir Filiz ise yeni kadroyla yaptıkları ilk antrenmanın çok iyi geçtiğini anlattı. Kepez Belediyespor Teknik Direktörü Filiz yönetiminde takımda İlhami Işık, Ahmet Keleş, Şahin Fırat, Enes İlhan Yüksel, Abdülkadir Erdoğan, Özgür Gökkıyas, Erkul Küçük, Cenk Usta, İsmail Aya, Ahmet Burak Kömürcü, Osman Seferoğlu yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!