Kepez-Santral Projesi'ne ödül

Güncelleme Tarihi:

Kepez-Santral Projesine ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 16:17

Kepez-Santral Projesi'ne ödül

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Türkiye'nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla verilen Green GOOD DESIGN ödülüne layık görüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE İnşaat tarafından yürütülen Kepez ve Santral Kentsel Dönüşüm Projesi, yeni nesil modern kentleşmenin çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurlarıyla öne çıkıyor. Proje, 1950'den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Green GOOD DESIGN kapsamında ödüle layık görüldü.

EN PRESTİJLİ ÖDÜLÜ KAZANDI

Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından 2009 yılından bu yana verilen Green GOOD DESIGN; ürün tasarımı, ulaşım, mimarlık, kentsel planlama gibi farklı disiplinlerden projeleri uluslararası düzeyde ödüllendiriyor. Bu kapsamada Kepez ve Santral Kentsel Dönüşüm Projesi, 'NEW KEPEZ GREEN HUB' (Yeni Kepez Yeşil Merkez) temasıyla ile 2018 Green GOOD DESIGN ödülü aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!