Kepez' Çocuk Senfoni'den özel konser

Güncelleme Tarihi:

Kepez Çocuk Senfoniden özel konser
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 13:46

Kepez' Çocuk Senfoni'den özel konser

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel konser verdi.

Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde konser verdi. Şef Engin Beslek'in yönettiği konserde 128 çocuk ve genç müzisyenin yer aldığı senfoniye, Kepez Kent Orkestrası eşlik etti. Konser repertuarında 'Secret Carden', 'Serenat', 'Swan Lake', 'Pavane', 'Bbarcorulle Fron', Adagıo', 'God Father', 'Titanik', 'Çoban Yıldızı', 'Tango', 'Al Yazmalım', 'Carmen', 'Çalı Kuşu', 'Love Story' ve 'Palladi' gibi çok sayıda unutulmaz eser yer aldı.

Genç yetenekler muhteşem bir akordeon performansı sergiledi. Kepez'deki okullarda okuyan çocuk ve gençlerden oluşan orkestranın muhteşem performansı izleyenlerden tam not aldı. Türk ve Batı müziği eserlerinin harmanlandığı konserde Türk Sanat Müziği koro eğitmenlerinden Eda Öztürk Deniz ve Kepez Kent Orkestrası solisti Özkan Karaeroğlu da birbirinden özel şarkılarla konsere renk kattı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!