Kepez başarılı öğrencileri ödüllendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Kepez başarılı öğrencileri ödüllendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 12:58

Kepez başarılı öğrencileri ödüllendiriyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, başarılı öğrencileri ödüllendirme projesi kapsamında Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu ve Şehit Fırat Yıldırım Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

Kepez Belediyesi, her ay farklı okulların başarılı öğrencilerine yaşadıkları kenti daha iyi tanıma imkanı sunuyor. Kepez Belediyesi, başarılı öğrencileri ödüllendirme projesi kapsamında bu hafta Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu ve Şehit Fırat Yıldırım Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. İki ortaokuldan 60 öğrencinin katıldığı etkinliğin ilk durağı, Agora AVM sinemaları oldu. Yaşıtları ile film izlemenin keyfini çıkartan öğrencilerin gezi programı, Kepez Macera Ormanı'nda devam etti.

UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN GEÇİRDİLER

Başarılı öğrenciler gün boyu hem yaşadıkları şehri daha iyi tanıma fırsatı buldu, hem de doğa ile kucaklaşan Kepez Macera Ormanı'nda, arkadaşları ile unutamayacakları bir gün geçirdi. Kepez Macera Ormanı'nda at binmenin keyfini süren öğrenciler, bir yandan da paintball ve survivor heyecanını yaşadı. Başarılı öğrencilerin gezi etkinliğinin üçüncü durağı ise akvaryum oldu. Dünyanın en büyük akvaryum komplekslerinden biri olan Antalya Akvaryum'daki renk renk balıklar çocukların ilgi odağı oldu. Köpek balığı ve piranayı gören çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kepez Belediyesi'nin düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği başarılı öğrencileri ödüllendirme etkinliği, Mart ayında da farklı okullar ve farklı başarılı öğrencilerin katılımı ile devam edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!