Kentsel dönüşümde verimlilik fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Kentsel dönüşümde verimlilik fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 15:55

Kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının önemi, Ankara Konağı’nda Yenimahalle Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminerde anlatıldı.

Haberin Devamı

AKG Gazbeton İşletmeleri Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, “Değişen iklim şartları nedeniyle, özellikle Orta Anadolu Bölgesi’nde ısı yalıtımı zorunluluk haline geldi. Amacımız projelere bütünsel çözümler sunabilmek. AKG Gazbeton ürün yelpazesi ile bir bina baştan aşağı inşa edilebiliyor. Enerjinin verimli kullanılmasıyla ısınma ve soğutma giderleri yıllık bazda yarı yarıya düşüyor” dedi.

ELEKTRİK VE GAZ TASARRUFU

İstatistiklerin, harcamaların büyük kısmının elektrik ve doğalgaza gittiğini gösterdiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu nedenle yalıtımı ve enerjiyi verimli kullanan yapılarla, ısıtma ve soğutma için harcadığımız bütçeyi kontrol altında tutabiliriz. Belediye olarak bizim için de yalıtım konusu önemli konuların başında geliyor. Bu nedenle seçimlerimizde beklentimize uygun üretim, dağıtım ve servis veren firmaları seçiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!